PA DA LI OVI LJUDI IMAJU OBRAZA?! Usred pandemije Amerikanci prave nestvaran košarkaški rijaliti

Od sveha prave biznis, ne haju za brojne žrtve širom planete.

Denver - Majami
Denver - Majami, Foto: AP David Zalubowski

Koronavirus je zaustavio sport, ali biznis očigledno nije, bar ne sudeći po vesti koja stiže iz Sjedinjenih Američkih Država. Osnivači "Big3" lige su došli na neverovatnu ideju kako da zarade ogroman novac.

Proslavljeni reper "Ajs Kjub", koji je jedan od osnivača lige, sa svojim partnerima planira da napravi rijaliti šou, u kojem če učestvovati 16 igrača iz pomenute "Big3" lige. "Big3" je liga u basketu tri na tri, u kojoj uglavnom učestvuju penzionisani NBA košarkaši.

Ideja rijalitija je da se napravi tronedeljni karantin u jednoj kući u Los Anđelesu gde će se svakog dana igrati mečevi turnir u basketu jedan na jedan. Plan je da u čitavoj priči učestvuje 16 igrača, postoji ideja da se uključe i neke od najboljih košarkašica sveta.

Pre nego što sve počne, učesnici će zajedno sa sudijama biti testirani na koronavirus, kada dobiju negativne rezultate moći će da uđu u kuću. Američki mediji javljaju da je plan za početak ovog rijaliti programa maj, a već je uspostavljena saradnja između "Big3" lige i medijskog giganta "Endemola", koji stoji iza čuvenog "Velikog brata".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi