"NAŽALOST, NISI POSLUŠAO NEKE REČI" Vođa druge frakcije Partizanovih navijača se emotivnim pismom oprostio od ubijenog Markovića

Dan posle ubistva Ljubomira Markovića Kiće od vođe navijača Partizana, emotivnim pismom oprostio se Rade, jedan od vođa druge frakcije crno-belih.

Navijači Partizana
Foto: FK Partizan

"Moj najbolji. Pišem ti pismo zato što ti ovo nikada više ne mogu reći u lice. Mi smo uvek bili međusobno iskreni i nekako mi je nezgodno, ne znam zbog čega, da ti se zbog toga lično zahvalim, nemam više načina da to učinim pa sam odlučio da to uradim ovako.

Niko nije kao ti, da se uvek usuđuje reći istinu, ne brinući se da li će me to povrediti ili ne. Da, bilo je vremena da sam zbog toga osećao bol i ljutnju, ali sve u svemu, ja sam ti zahvalan što si tu u mom životu, jer si mi ukazao na toliko problema koji blokiraju moj put, a koje drugi ljudi nisu videli ili se nisu usudili da mi kažu. Nažalost nisi poslušao neke reči pa mi je sad ostalo da ti se obratim samo ovako.

Još uvek se sećam trenutka kada si mi rekao da ja ustvari ne pratim svoje srce, nego da se samo osećam nesigurno da probam da shvatim i neke druge stvari u životu kako stoje. Ili onda kada si me podsetio da sebi ne posvećujem dovoljno pažnje i kada si rekao da sebe mnogo povređujem. Ovoga puta ti si povredio najvećim bolom mene. Sad mi je ostalo samo to ovako da ti kažem.

Bilo je vremena kada sam mislio da nisi u pravu. Mislio sam da si previše subjektivan i ne vidiš celu sliku. Naravno, ponekad i nisi bio u pravu, zbog toga što si i ti ljudsko biće, nažalost poslednjeg našeg susreta nisi bio. Međutim mnogo češće, ono što bi mi govorio je bilo puno mudrosti. Ostalo mi je samo da ti ovako kažem da si me ostavio da sad razmišljam sam.

OVDE JE UBIJEN KIĆA! Prve fotografije sa mesta zločina! Policija blokirala ceo kraj, sve legitimišu! (UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ)

Pravi prijatelji su takvi. Oni se ne viđaju često, ali su uvek u srcima. Zauvek u mom srcu bićeš moj BRATE.

Počivaj u miru prijatelju moj. Tvoj Rade", stoji u pismu jednog od vođa navijača.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi