ZAVRŠEN TURNIR U ŠPANIJI! Rukometašice osvetile našu fudbalsku reprezentaciju!

Prva pobeda na pripremnom turniru u Palensiji!

Rukometašice
Rukometašice, Foto: rss.org.rs

Ženska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Švajcarske sa rezultatom 31:21 (10:12) u trećem i poslednjem meču na turniru u španskoj Palensiji.

Rukometašice Srbije
Rukometašice Srbije, Foto: rss.org.rs

Srbija je uspela da preokrene utakmicu u drugom poluvremenu, imali smo deficit od dva poena. Odlično drugo poluvreme srpskog ima rezultiralo je preokretom i sa drugom pobedom na turniru izabrranice selektora Ljubomira Obradovića završavaju na drugom mestu! Najefikasnija u našim redovima je bila Krpež Žlezak sa 6 golova, a odlično su je pratili Kovačević sa 5 i Stoiljković sa 4!

Naše rukometašice su jedino izgubile od selekcije Španije koja nas je dobila 31:28. Španija trenutno igra protiv Brazila protiv koga smo slavili.

Srbija: Radosavljević, Krpež Šlezak 6, Milojević 1, Trifunović 3, Lavko 3, Kovačević 5, Agbaba, Nikolić 1, Janjušević 1, Radojević T., Pop-Lazić , Radojević D 1., Vukajlović 3, Đurašinović, Stoiljković 4, Pantić, Graovac 2, Tomković 1.

Švajcarska: Šupbah, Vik 2, Kundig 1, Gauči 1, Bruč, Hodel 3, Dekurtnis, Kar 5, Alter 1, Frej 2, Egster, Murer, Hes 2, Kavalari, Šard, Zumsten, Eberhart

TABELA:
Španija 4
Srbija 4
Brazil 2
Švajcarska 0

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi