POSLEDNJE ŠTO JE PORUČIO Gru je napravio šalu o srpskim košarkašima, više ništa nije stigao da objavi! Legenda (VIDEO)

Neka mu je laka zemlja.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Legendarni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu. Poslednja objava poznatog muzičara na Fejsbuku ticala se podrške našoj reprezentaciji na Mundobasketu.

On je podelio poznate stihove grupe THCF "Gde si poš’o" uz simpatični snimak Stefana Jovića kako pokušava da upadne na teren dok mu je saigrač Jokić u neprilici.

Gru je obeležio čitavu jednu epohu, a život je izgubio na tragičan način!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:04 Velika tragedija! Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo! Dalibor Andonov Gru bio je jedan od najpoznatijih srpski hip hop izvođača. Poginuo je danas u 46. godini. STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru! Rođen je u Dimitrovgradu, završio je Srednju mašinsku školu, a kasnije je upisao Višu poslovnu školu koju nije završio.

 

Popularni "Gru" je poginuo danas oko 15:20 časova.

FK Partizan se potresnim rečima oprostio od Grua! Bio je veliki "grobar", klub je ovo teško primio

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:20 - 09.09.2019. 17:27 Vest o pogibiji Dalibora Andonova Grua potresla je domaću javnost, a od repera se dirljivom porukomoprostio i FK Partizan. Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo! Čuveni reper nije skrivao ljubav prema crno-belim bojama, a voljeni klub dirljivom objavom na Instagramu poslao mu je poslednji pozdrav.

BONUS VIDEO:

Vladimir Matijašević nakon poraza od Portugala: Treba više da se borimo za naciju!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi