FIZIČKO NA DRUGI NAČIN Više stotina dece na "Igrama bez granica - Sport za sve"

Više stotina dece i mladih sa različitim vrstama smetnji u razvoju i invaliditeta danas je u hali "Aleksandar Nikolić" imalo priliku da sa drugarima uživa u sportskom danu i da se oproba u Igrama bez granica, košarci u kolicima, sedećoj odbojci, badmintonu, golfu, golbalu, tekvondou, veslanju, stonom tenisu, pikadu i drugim sportovima.

Dvorana
Dvorana, Foto: Printscreen: ticket.com

"Svi zajedno upućujemo poruku ohrabrenja svoj deci da se bave sportom i poruku zahvalnosti svima onima koji su omogucili da se deca i mladi sa invaliditetom uključuju u sport", rekao je predsednik Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda Velimir Knežević.

PRELEPA PLAVUŠA IZGLEDA KAO AVION Evropa se trese, najseksi hrvatska novinarka VEĆ NEKOLIKO GODINA u tajnoj vezi sa Modrićem? (FOTO+VIDEO)

"Sport za sve" kao jedinstvena manifestacija za druženje dece sa i bez smetnji u razvoju i invaliditeta, ima za cilj da promoviše i podstice znacaj sporta i fizičke kulture i inkluzivni pristup kao bitan deo sistema društvenih vrednosti zajednice.

Sa decom predškolskog i školskog uzrasta družili su se i trofejni paraolimpijci na čelu sa Draženkom Mitrovićem.

KAKAV ČOVEK! Nemanja Matić izdržava 40 porodica u Ubu!

Vredna saradnja Sportskog saveza osoba sa invaliditetom (SOSIB), Grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu Beograda i UNICEF-a već je donela pozitivne promene u Beogradu, zahvaljujuci finansijskoj podršci NCR Fondacije.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi