MOŽDA SE OPET SRETNU U GRČKOJ! Vranješ ostavio afere iza sebe, odlazi iz Anderlehta i vraća se tamo gde ga cene!

Skandal ga je uništio..

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Bivši fudbaler Crvene zvezde, poznat po seks skandalu sa Jelenom Karleušom, još uvek nije rekao zbogom fudbalu iako je jedan od najvećih promašaja uprave Anderlehta u novijoj istoriji.

Vranješ je dugo bio van takmičarskog tima i zabranjeno mu je bilo da igra i za drugi tim i da održava tamo formu, a zasluge za to imaju on i njegovi skandali van terena!

Poslednja spekulacije su bile da je ove zime trebao da spase karijeru u Krajovi, ali se sad pojavila mogućnost da se vrati u Grčku!

I to za klub za koji je već igrao ranije, AEK koji je bio njegov tim pre dolaska u Anderleht, voljan je da ga dovede na pozajmicu.

Jedan od uslova koji Grci zahtevaju je da belgijski velikan preuzme na sebe platu sada bivšeg bosanskog internacionalca.

Belgijski mediji su preneli da je tehnički direktor AEK-a Nikos Liberpopulos već bio u Belgiji gde su razgovarali o potencijalnom transferu Vranješa!

Treba istaći da je Ognjen Vranješ među omiljenim stranim fudbalerima kod navijača AEK-a, a često mu i na društvenim mrežama šalju poruke da se vrati u Atinu!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi