BUKTI RAT IZMEĐU HRVATSKE I BOSNE! Bakir napao predsednicu: JE*EM TI MATER, KOBILO USTAŠKA! A Kolinda odgovara: Kakav je to nonsens?

Oštar odgovor

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: EPA/Stringer

* Zbog izjave hrvatske predsednice digla se bura

* U burnim reakcijama najviše otišao Bakir Hadžiomerović, bosanski novinar

* Bujicu uvreda uputio Kolindi Grabar Kitarović

I dalje traje bura zbog intervjua koji je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović dala izraelskim medijima i u kojem je izjavila da je „BiH nestabilna zemlja i pod kontrolom militantnoga islama“. Tako je Bakir Hadžiomerović, bosanski novinar, bivši urednik Federalne televizije i odnedavno političar, oštro reagovao na društvenim mrežama.

„Da ne okolišamo, jebem ti mater, kobilo ustaška“, napisao je Bakir koji se nešto kasnije izvinio:

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

 

„Gluho je doba... Uglavnom, znam, pretjerao sam! Vulgarni rječnik bio je potpuno neprimjeren. Izvinjavam se, iskreno! Ipak, bilo bi lijepo da KGK ubuduće pokaže više poštovanja prema BiH, a mogla je, vala, u Izraelu prozboriti koju rečenicu i o zločinačkim tekovinama NDH. Toliko“, tvitovao je nakon toga Hadžiomerović.

S druge strane, Kolinda je navela da sporna „izjava o BiH nije njena“, ali i da u poslednje vreme „vidi kako BiH pokreće niz agresivnih koraka prema Hrvatskoj“.

 

A, upitana da komentariše oštre reakcije iz BiH, Kolinda kaže:

- To su komentari na komentare jedne novinarke. Ponavljam to nisam rekla. Žestoke reakcije koje uspoređuju Hrvatsku s fašizmom u potpunosti odbacujem, to je totalni nonsens – navela je predsednica Hrvatske i naglasila da nije davala intervjue tokom posete Izraelu.

KOLINDA NAPADA BIH To je zemlja MILITANTNOG ISLAMA, vode je TERORISTI pod kontrolom OVOG CENTRA sa Bliskog istoka

U HRVATSKOJ BUKNUO RAT KATOLIČKA CRKVA OPLELA PO KOLINDI: "Gospođo vi ste duhovno plitka žena, koja je zastranila u veri!" Lavina krenula posle izjave šta predsednica radi u slobodno vreme!

STATUS HRVATA IZ VUKOVARA O ĆIRILIČNIM TABLAMA ODJEKUJE REGIONOM Počeli da se*endaju Zagrepčani! Rušiće opet, već su nabavili čekiće nove!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi