VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE! Bez ovih isprava ne možete ni makac! Ukoliko želite da ih zamenite ili nabavite - POSTOJI NOV NAČIN!

Troškove dostavljanja vozačke dozvole na kucnu adresu snosi podnosilac zahteva

Beograd, centar beograda, ulice, saobraćaj
Beograd, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Od 1. jula vozači u Srbiji će moći da vozačke dozvole od MUP-a dobiju preko Pošta Srbije na kućnu adresu, navodi se u izmenjenom i dopunjenom Pravilniku o vozačkim dozvolama koji je donet 13. juna, a danas je objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije.

REŠENA KRAĐA TESTOVA ZA MATURU Uhapšen otac maturanta, iz štamparije izneo rešenja

Prilikom podnošenja zahteva za izdavanje vozačke dozvole, podnosilac će birati hoće li dozvolu preuzimati u prostorijama MUP-a ili dostavom na adresu prebivališta.

Troškove dostavljanja vozačke dozvole na kucnu adresu snosi podnosilac zahteva, a dostavljanje obavlja Javno preduzeće "Pošta Srbije".

PUCAĆE I SEVAĆE 7 DANA Kiša i nevreme nam neće dati mira! Klonite se CRVENIH ZONA! Preti opasnost od udara groma! Ovde ne zalazite!

Nakon preuzimanja vozačke dozvole preko pošte, podnosilac zahteva dužan je da uništi isteklu vozačku dozvolu, dok se posle preuzimanja vozačke dozvole u MUP-u stara dozvola poništava i vraća vozaču, navodi se u Pravilniku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi