BLOK 70 PRAZAN! Zatvorene radnje u kineskom tržnom centru! Vlasnici se još uvek ne vraćaju!

Većina Kineza je otputovala početkom godine u domovinu zbog njihovih novogodišnjih praznika

kinezi, blok 70, prodavnica
kinezi, blok 70, prodavnica, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Stari deo Kineskog tržnog centra u Bloku 70 na Novom Beogradu, prekinuo je sa radom i neradni dani za zaposlene nastaviće se sve do 9. februara.

- Zbog koronavirusa u Kini, oni su malo produžili svoje odmore, niko nije bolestan, ali preventive radi tako su odlučili - rekao je zamenik upravnika ovog dela tržnog centra.

Beograđani koji su se danas uputili ka Bloku 70 kako bi šopingovali, našli su se u čudu.

- Kako smo se približavali tako smo mogli da vidimo da su sve tezge i radnje zatvorene. Nismo primetili nikakvo obaveštenje, nije baš bilo prijatno pošto smo navikli barem jednom nedeljno da ovuda "procunjamo" - rekla je mlada Novobeograđanka koja je sa drugaricama krenula po neke "krpice".

Prodavnica, Tržni centar
Prodavnica, Tržni centar, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Većina Kineza je otputovala početkom godine u domovinu zbog njihovih novogodišnjih praznika. Međutim, oni su se vratili krajem januara i normalno počeli sa radom, u šta su se pre nedelju dana uverili i reporteri.

I dok su u starom delu tržnog centra radnici, pretežno Kinezi, odlučili da do daljeg zatvore svoje radnje, novi deo u Bloku 70 radi regularno i, kako je objasnio upravnik Slobodan Perović, "nema razloga da se panika širi".

Stari deo Kineskog tržnog centra, prema najavama nadležnih, počeće regularno da radi u nedelju 9. februara, po uobičajenom radnom vremenu.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi