OBRAČUN U EMISIJI "HIT TVIT" Bojana Maljević ispuštala uzdahe dok je Suzana objašnjavala šta je bilo zabranjeno na RTS-u i otkrila o opoziciji nešto na šta se niko nije USUDIO!

Gosti ovonedeljnog 'Hit Tvita' bili su Bojana Maljević, Suzana Vasiljević i Gaga Antonijević.

 

Emisija Hit tvit
Emisija Hit tvit, Foto: Printscreen

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras je birala najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

U studiju TV Pink su glumica Bojana Maljević, savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević i Predrag Gaga Antonijević, producent i autor najgledanije TV serije "Državni službenik", dok su ostali na društvenim mrežama.

Glumica Bojana Maljević na početku emisije je istakla da smatra da je evidentno da je Srbija podeljena i da je reč o tome ko je za, a ko protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bojana Maljević i Suzana vasiljević
Bojana Maljević i Suzana vasiljević, Foto: Printscreen

Između ostalog, jedna od tema emisije su bili i izborni uslovi. Komentarišući situaciju u zemlji, savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević je otkrila kako je u periodu kada je opozicija bila na vlasti vladao medijski mrak i da su izborne uslove u ono vreme nametnuli same ličnosti okupljene oko opozicionog pokreta.

"Izborni zakoni su doneseni u vreme Demokratske stranke. Glavni i odgovorni urednici na svim televizijama su urednici koji su postavljani od strane Demokratske stranke. Bojana, pa dobro znamo kako je funckcionisao sistem tada. I ti si morala da moliš te ljude kako bi ti emitovali filmove, a ja da svog šefa, tadašnjeg ministra Unutrašnjih poslova, Ivicu Dačića odvedem u emsiju na RTS, iako je njegova stranka bila koalicioni partner i uprkos tome što je trebalo da priča o viznoj liberalizaciji, a da ne pominjem što neke televizije nisu htele ni da objave vest", dodaje Suzana.

Na ove Suzanine izjave, Bojana je samo uzdisala negodojući.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Masa
  16/04/2019 - 06:33
  Pa sta drugo da radi kada nema sta pametno da kaze.
 • Korisnik: Sanja
  15/04/2019 - 20:37
  Opozicija je pukla skroz.
 • Korisnik: Дејан
  15/04/2019 - 17:20
  Bojana je iskrena, nema šta da odgovori.
 • Korisnik: Andjelka
  15/04/2019 - 15:24
  Dobra emisija,da se malo podsetimo na stara desavanja
 • Korisnik: Petica
  15/04/2019 - 15:22
  Suzana je vrlo dobro objasnila tadasnju situaciju vezanu za medije.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi