BIVŠI UČESNIK FARME PONOVO ŠOKIRA NACIJU Čeda napakovao ranac težak 20kg, došao do Hrama Svetog Save da se pomoli Bogu i krenuo peške do Grčke!

Na leđima ranac i vreća za spavanje!

Čeda i Aleksandar
Čeda i Aleksandar , Foto: Alo!

Čedo Đačić - Majka sa Jamajke, poznati pljevaljski kantautor bivši učesnik rijalitija "Farma" zajedno sa prijateljom i sugrađaninom Aleksandrom Babićem upustio se jutros u veoma ambicioznu avanturu - krenuli su iz Beograda peške do Grčke!

 

Sa rancima teškim preko 20 kilograma i vrećama za spavanje na leđima od Hrama Svetog Save na Vračaru zaputili su se u Solun kako bi obišli staro vojničko groblje "Zejtinlik" i poklonili se palim srpskim borcima.

Ali to, kažu Čeda i njegov prijatelj rukometaš, neće biti njihova krajnja odrednica, jer posle toga planiraju da odu na hodočašće u Svetu Goru.

- Nije mi prvi put da peške prelazim duge relacije. Pre dest godina sam iz Pljevalja peške došao u Beograd kako bih obišao grob patrijarha Pavla. U Solunu ćemo zapaliti sveće našim slavnim đedovima, a u Hilandaru se pomoliti za zdravlje i sreću napaćenog srpskog naroda. Bog će nam dati snagu da izdržimo ovaj dugi put i sva iskušenja sa kojima ćemo se sresti - priče Čeda.

 

Njegov prijatelj navodi da ih je na daleki put ispratila jedna divna Beograđanka.

- Strosedilac gospođa Zagorac, uz božiju pomoć krenuli smo jutros oko 8 časova ispred Hrama. Ja u Hilandaru želim da se zahvalim bogu na divnoj porodici koju imam - kazao je.

Čeda i Aleksandar
Čeda i Aleksandar , Foto: Alo!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi