TRAMPOVA ĆERKA SE SMRZLA U BEOGRADU Dečko je odveo u butik, uzeo joj predivnu bundu, pa se vratio i pokupovao pola radnje! Ovolike poklone nije očekivala!

Njen dečko, Majkl Bulos rešio je da je obraduje, tačnije da joj kupi bundu. On se u pratnji prijatelja zaputio u butik poznate srpske kreatorke.

Tifani Tramp
Tifani Tramp, Foto: Printscreen/Instagram

Tifani Tramp (25), najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa, već nekoliko dana u pratnji svog dečka boravi u Beogradu.

Tifani je u utorak po podne obišla Hram Svetog Save na Vračaru gde je, prema rečima našeg izvora sa lica mesta, iz Hrama izašla oduševljena.

 

Nju je fascinirao kompletan izgled najvećeg pravoslavnog hrama na ovim prostorima, ali naročito mozaik sa likom Isusa Hrista, u čijem je pravljenju nedavno simbolično učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin, prilikom posete Beogradu.

Tifani Tramp
Tifani Tramp, Foto: Alo.rs

Tifani je tokom jučerašnjeg dana uživala u jednom beogradskom restoranu francuske hrane na Kosančićevom vencu, a nakon ručka, ćerka predsednika Amerike, ne skidajući osmeh sa lica, krenula je put hotela.

Njen dečko, Majkl Bulos rešio je da je obraduje, tačnije da joj kupi bundu. On se u pratnji prijatelja zaputio u butik poznate srpske kreatorke gde je na kraju i pazario ovaj odevni predmet.

 

Prema saznanjima, Majkl je prvobitno kupio jednu bundu, plativši je 500 evra. Bulos je onda vrlo brzo ponovo došao u butik i uzeo još 4, isto po ceni od 500 evra. Inače, regularna cena ove bunde je 1.000 evra, ali je ona bila na sniženju.

Na kraju, Majkl Bulos je za svih 5 bundi platio ukupno 2.500 evra. Prema saznanjima, Tifani su se ovi pokloni dopali.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi