SRBIJA NESTRPLJIVO ČEKA OTVARANJE AUTO-PUTA MILOŠ VELIKI Građane će dočekati SPECIJALNA PORUKA na semaforu, a evo koliko će biti OGRANIČENJE BRZINE! (FOTO)

Novi autoput povezivaće Obrenovac, Ub, Lajkovac, Ljig, Rudnik, Takovo, Gornji Milanovac i Ljubić kod Čačka.

Autoput
Autoput "Miloš Veliki", Foto: printskrin

* Novi autoput povezivaće Obrenovac, Ub, Lajkovac, Ljig, Rudnik, Takovo, Gornji Milanovac i Ljubić kod Čačka

* Vozače će dočekati semafor sa natpisom "Dobro došli na autoput Miloš Veliki" na srpskom i engleskom jeziku

* Maksimalna dozvoljena brzina 130 kilometara na čas

Posle otvaranja južnog kraka Koridora 10 kroz Grdelicu, gradnja i otvaranje autoputa "Miloš Veliki" od Obrenovca do Čačka nova je značajna infrastrukturna investicija u ovoj godini.

Novi autoput povezivaće Obrenovac, Ub, Lajkovac, Ljig, Rudnik, Takovo, Gornji Milanovac i Ljubić kod Čačka - voćarski kraj sa velikim privrednim potencijalom kome bi odskočna daska sada nesumnjivo mogao da bude novi autoput.

PUŠAČI IGNORIŠU SIMPTOME OVE OPASNE BOLESTI Korisnici duvana misle da je to normalno, pa se naviknu na prve pokazatelje! A sve češće se događa mladima

PROJEKAT NAŠEG DEJANA (13) ZA NASA FINANSIRAĆE RS! Lansiranje će biti krajem maja s Floride! BRAVO ZA NAŠEG GENIJALCA!

Vozače će dočekati semafor sa natpisom "Dobro došli na autoput Miloš Veliki" na srpskom i engleskom jeziku, uz naznaku da je maksimalna dozvoljena brzina 130 kilometara na čas.

Autoput Miloš Veliki
Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs

 

Autoput Miloš Veliki
Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs

 

Autoput Miloš Veliki
Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs

Poznavaoci tvrde da bi "Miloš Veliki" u srce Srbije mogao dovesti nove investitore i pokrenuti sve subjekte razvoja, ali i unaprediti turizam i poljoprivredu i stvoriti više mogućnosti za lokalne privrednike i privatnike.

Uradite ovu jednostavnu stvar i ostvariće vam se sve želje!

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave dan sećanja na Svete Otroke. To je legenda o sedam mladića koja je bila veoma poštovana u starom hrišćanskom svetu, ali je vremenom zaboravljena i danas gotovo niko ne zna za ove svetitelje.

Ocena je i da bi razvoj ovih mesta i lokalnih samouprava mogao bar delimično i vratiti stanovništvo iz Beograda na svoja rodna imanja kao i sprečiti sve učestalije unutrašnje emigracije.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi