PREKO NOĆI SE SVE PROMENILO Sajam pretvoren u bolnicu za lečenje obolelih od korona virusa (VIDEO)

Hala Sajma pretvorena je gotovo preko noći u prostor u kome će se smeštati svi oni koji imaju blage simptome, što je deo najnovijih mera u borbi protiv koronavirusa!

Hala Sajma
Hala Sajma, Foto: printskrin

 

Naime, kako se može videti na snimku, država je hitno reagovala i za veoma kratko vreme od obične sale napravljen je prostor koji će biti od velikog značaja u ovoj borbi protiv opasnog virusa.

Sve izgleda kao pod konac, postavlja se 3.000 kreveta, a priprema Sajma za primanje pacijenata deo je najnovijih mera koje su donete posle sastanka sa kineskim stručnjacima koji su doputovali u Beograd.

SKANDAL! Hotel Nais je upravo otpustio 60 posto radnika! Predsednik Vučić ima samo jednu poruku zbog koje će vlasnik gorko zažaliti!

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je najavio da država kreće u ozbiljan napad na koronavirus, a ne samo odbranu, kao i da je nova strategija masovno testiranje.

 

"To znači da pokušamo da istražimo sve kontakte koje su imali oboleli, i da krug širimo. Kad zahvatimo sve te za koje smo mi mislili, nakon pet dana, poćemo da zadiremo u zdravo tkivo stanovništva. Apsolutno blaga klinička slika će isto značiti da idete u bolnicu. Svakog novog sa simptomima, kada krene ovaj sistem, nema sumnje da će ići u smeštaje (Sajam, Čair, Spens...)", rekao je Vučić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi