ISPLIVALA DOSAD NEVIĐENA ARKANOVA FOTOGRAFIJA Intiman trenutak su zabeležile kamere, a evo šta se krije iza Ražnatovićevog osmeha! (FOTO)

Fotografija je, kako je naveo, nastala u Oficirskoj Kantini u Erdutu 1993. godine.

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

Sin komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović, objavio je fotografiju sa ocem uz opis "Danas bi napunio 67 godina!"

Fotografija je, kako je naveo, nastala u Oficirskoj Kantini u Erdutu 1993. godine. Arkan je zagrlio malog Vojina, a ovako intimni porodični momenti iz života Ražnatovića se retko viđaju. Osmeh na njegovom licu je nemoguće ne primetiti. Verovatno je neizmerno srećan jer vidi sina posle duže vremena.

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Privatna arhiva

Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine u Beogradu. Ubio ga je Dobrosav Gavrić koji se nalazi u zatvoru u Južnoafričkoj republici.

Kako je Dragan Nikolić Gagi ispričao, nakon trostrukog ubistva u „Interkontinentalu“ Miki Đuričić je vozio povređenog Dobrosava Gavrića.

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: E Stock

- Gavrić se u „Interkontinental“ dovezao „tojotom“, sam. Miki Đuričić je došao drugim automobilom, „opel kalibrom“, i parkirao se u blizini. Arkan je tada već bio u hotelu. Njegov zadatak je bio da Gavriću, kad ubije Arkana, pomogne da pobegne i spreči eventualnu poteru za njim - otkriva Nikolić.

Đuričić je likvidiran u Johanesburgu 24. aprila prošle godine.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi