UŽASAVAJUĆI SNIMAK UZ SRPSKOG AUTOBUSA Jedan seo za volan, drugi kanapom povlači gas... "Nije ništa, samo običan kvar" (VIDEO)

Nema čega se nismo nagledali u autobusima na međugradskim linijama...

Nestvarna scena u autobusu kod Priboja
Nestvarna scena u autobusu kod Priboja, Foto: Printscreen: Facebook

Nema čega se nismo nagledali u autobusima na međugradskim linijama... Prljava i drnadva sedišta, užasno brujanje motora, razbijena stakla, sve je to svakodnevica.

Međutim, to nije najgore što može da vas zadesi. Nešto još jezivije zateklo je putnike koji su putovali iz Nove Varoši ka Prijepolju.

Pročitajte još

 

Na Fejsbuk stranici Priboj okačen je snimak iz autobusa na liniji Nova Varoš-Prijepolje, prevoznika "Janjušević", na kojem se vidi koordinacija vozača i suvozača u dodavanju gasa - konopcem. Čovek koji sedi na zadnjem sedištu kanapom povlači gas, a vozač mu rukom objašnjava da li da poveća ili smanji.

Nedugo potom oglasio se vlasnik ove firme rekavši "da je to sigurno montirano". Međutim, kasnije su istakli da je posredi "samo običan kvar" i da ništa nije tako strašno.

 

- Dogodilo se da je sajla gasa pukla i koristili su kanap samo da bi se sklonili sa puta, ništa više. Nije se dogodilo ništa strašno i vozač je tako vozio samo mali deo puta - odgovaraju za Telegraf u prevozniku Janjušević.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi