NAJPOPULARNIJA BAKA U SRBIJI Jelena otkrila kako je upoznala svog supruga: "Videla sam ga na biciklu i uradila nešto NEDOPUSTIVO!"

Baka Jelena vodi jedan od najgledanijih Jutjub kanala – Kod bake u gostima – na kome možemo uživati u njenim predivnim specijalitetima.

Baka Jelena
Baka Jelena, Foto: Youtube printscreen

Kako je sama jednom prilikom rekla, najveća podrška i pomoć kako u životu, tako i u kuhinji je njen deka, sa kojim će ove godine obeležiti 50 godina braka.

Otkrila je neke detalje iz svog života, a mi vam prenosimo šta je rekla o tome kako opstati u braku toliki niz godina.

– Naš prvi susret je bio kad sam bila druga godina srednje škole. Sećam se ko danas, bila sam sa jednom drugaricom u gradu i vidim zgodnog momka na bicikli, zazviždala sam, on se mahinalno okrenuo i skoro udario u jedna kola. Pogledao me i nasmejao se. Preko nekih devojaka stupili smo u vezu i zabavljali se 2 godine. Ja sam bila u internatu i moj orman je uvek bio obijan, jer je uvek bio pun čokolada i to onih velikih. On je bio zaposlen, a ja školarac.

– Posle škole i dobijanja diplome, napravili smo jednu malu skromnu svadbu. Mene je toliko nešto bilo sramota da sam molila Boga da pada kiša da me niko ne vidi. I zaista je kiša padala kao iz kabla. Bože kako smo bili mladi i lepi. Bio je to 18. oktobar 1970 god.

A evo kako je posavetovala mlade parove kako da održe ovako dug brak.

OBIČAN POTOK SE U TRENUTKU PRETVORIO U CUNAMI Radojko pomišljao da se obesi: "Povraćali smo dok smo gledali kako nam voda guta ono što smo mukotrpno stvarali godinama"

Da bi opstali ovako dugo u braku kao baka i deka potrebna je ljubav, razumevanje, poštovanje i tolerancija…

Poručujem svim mladim parovima koji reše da se uzmu i stupe u brak da moraju to da shvate ozbiljno, ne može posle prve svađe reći: “Ja idem kod svoje majke!”

DETALJNA UPUTSTVA, DOBRO IH PROČITAJTE! Novi nemački zakon uvodi nova pravila za RADNIKE IZ SRBIJE! Lakše do posla, čekanje za vizu kraće... Za starije od 45 važe POSEBNI USLOVI!

Ne, naročito kad dođu dečica… Sve je to deo života pa i prepirke koje se moraju završiti oproštajem i što je veoma važno ne treba biti zlopamtilo.

Treba da oprostite jedno drugome. Najbolje je ako je izvodljivo da mladi bračni parovi žive samostalno i da se niko ne meša u njihov život. Ako sad pogreše sutra neće – učiće na svojim greškama.Dejka i ja, kada se po nekad zakačimo to su sekunde u pitanju i posle minut mi pijemo kafu i razgovaramo kao da ništa nije bilo. Nikad, dok sam bila mlađa, nisam ni pomislila a kamoli rekla: “ja idem kod majke”.

OD JULA VOZAČKA DOZVOLA STIŽE I NA KUĆNU ADRESU Ako planirate da vadite nova dokumenta, od ponedeljka nećete morati da tražite poštu ili banku, već vas čeka ovo

Shvatila sam taj brak od početka ozbiljno i tako će biti do kraja..Svi mi planemo za sekundu, tako i mi ali se odmah povučemo i život ide dalje…

Borimo se sa životom i molimo Boga da nam da zdravlje, pokušavamo da od života uzmemo samo ono što je najleše, a sve ono što nas čini nesrećnim ostavljamo iza sebe.. Glavu gore život ide dalje…..

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi