GLEDAOCI POSMATRALI NETREMICE! Voditeljka Jovana Joksimović uživo u programu pomenula 100 evra koje će dobiti - kolega u čudu

Divan gest

Jovana Joksimović
Jovana Joksimović, Foto: Printscreen

Voditeljka Jovana Joksimović dobiće od države kao i svako od nas punoletnih građanina Srbije dinarsku pomoć u vrednosti od 100 evra.

- O 100 evra nismo ni pričali. Znaš šta, ja sam juče slušala na javnom servisu ekonomskog stručnjaka Ljubodraga Savića i on je pričao o tome da bi tih 100 evra trebalo da dobiju oni koji primaju minimalac i oni koji imaju ispod minimalca primanja.

Onda je rekao da bi ostatak, ako bi ostalo 100 i nešto miliona u kasi, kad bi se svima njima uplatilo, mislim čak da je rekao 200 evra, da bi ostatak trebalo dati lekarima - počela je Jovana i na kraju rekla da će tih 100 evra uplatiti nekoj bolnici ili klinici za naše lekare jer ljudi ne mogu ni da shvate koliko su naši lekari stvarno junaci, te da je neverovatna njihova žrtva i posvećenost poslu.

Ona je dodala i da će se angažovati da svi, kojima tih 100 evra nisu životna potreba, da ih uplate u neki fond za naše lekare.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi