ARKAN JE IMAO ČUDAN RITUAL PRE SVAKOG JELA Kad je došao na jednu slavu prodrao se: "Supa", domaćin je doneo, a posle je krenuo ŠOU!

Vođa Tigrova voleo je dobro da pojede i to onako sve po redu, a domaćinu nije bilo lako da mu ugodi.

Željko Ražnatović, Ceca Ražnatović
Željko Ražnatović, Ceca Ražnatović, Foto: E-STOCK

Željko Ražnatović Arkan, ubijeni komandant Srpske dobrovoljačke garde bio je dobar prijatelj sa kontroverznim biznismenom Nemanjom Tubićem Žabcem.

Žabac je za Balkan Info ispričao kako je vođa Tigrova voleo dobro da pojede i to onako sve po redu. Alkohol nije konzumirao, ali bi pre svakog jela imao običaj da malo rakije prospe na dlan.

 

On se tom prilikom prisetio slave na koju je otišao zajedno sa njim, a gde im je domaćin bio Mile Ulemek, nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije.

- Kad smo Arkan i ja došli kod Mileta Ulemeka na slavu, ja sam u kuću ušao na rukama, to je bio šou! Arkan sedne pored Ulemeka i još kaže Miletovom kumu da ustane da ja sednem tu. Arkan je imao ritual pre svakog jela. Nije pio alkohol, ali zato uzme rakiju, prospe malo na dlan, istrlja ruke i lice i počne da jede. Krene sprdnja, ja pričam viceve, a Arkan već završio sa predjelom i vojnički se prodere: Supa! Ljudi trče sa supom. Ja i dalje pričam nešto, Arkan već završio i viče: Sarma! Ovi trče donose. Posle vikne: Meso! Ovi opet trče donose pečenje. Ja tek zgrabio jedno parče, on viče: Slatko! Stižu torte i kolači, Arkan isekao sebi veliko parče i jede. Odjednom kaže: Idemo! Ja mu kažem, čekaj čoveče, nisam ništa jeo. On će meni: Samo ti pričaj viceve i ustaje. Ja šta ću, uzmem u ruku ono parče i krećem. Mile se dere: E niste mi ni trebali dolaziti kad se tako ponašate! Ovaj pravi cirkus ulazi mi u kuću na rukama, ovaj komanduje ko u vojsci, strašno! Gosti mislim da su ostali da sede u čudu na slavi misleći: Šta je ovo, je*ote! - ispričao je Žabac.

UMESTO NA PRIPREME, OTIŠAO SAM NA OČEVU SAHRANU Sin ubijenog Arkanovog prijatelja otkriva jezive detalje: "Skole je pomirio tatu i Zeljka, a onda je naručio njihova ubistva"

Mihajlo Ulemek
Mihajlo Ulemek, Foto: Printscreen

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi