"MISLIMO DA NAM JE ĆERKA ŽIVA, UDATA I IMA SVOJU DECU" Ljubomiru i Sunčici su rekli da im je dete umrlo 1986. a onda su počeli da kopaju dublje i došli do uznemirujućih saznanja!

Ljubomir i Sunčica Trojanović iz Vranja sumnjaju da im je davne 1986. godine beba ukradena iz porodilišta u ovom mestu, a ne da je preminula, kako im je onda rečeno.

Bolnica, lekar, ambulanta
Bolnica, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Ljubomir i Sunčica Trojanović iz Vranja sumnjaju da im je davne 1986. godine beba ukradena iz porodilišta u ovom mestu, a ne da je preminula, kako im je onda rečeno.

O svom slučaju rešili su i da javno progovore nakon toliko godina istrage, prikupljanja dokaza i ćutanja.

- Čitava frka koja se ovih dana digla u javnosti oko ukradenih beba samo je zamajavanje, predstava za ljude. Nisam optimista u rešavanju bebi afera, sve se čini da se slučajevi zataškaju - smatra Trojanović.

EKSKLUZIVNA ISPOVEST GAZDA JEZDE ZA ALO! "Sloba je bio zlikovac i budala, nudio sam pet miliona da ga ubiju! Kad sam ga pitao što je dopustio inflaciju, smejao mi se u lice!"

Prve sumnje da im je ćerka ukradena Trojanovići su imali kada je jednog dana stigao poziv za vakcinaciju deteta na ime Ljubomira Trojanovića.

Pregled, Bolnica, Dom zdravlja, Lekar
Pregled, Bolnica, Dom zdravlja, Lekar, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

- Kada je pre dvadesetak godina počelo da se priča o slučajevima ukradenih beba na rođenju, krenuo sam da otkrivam istinu i podneo sam krivičnu prijavu protiv NN lica - kaže Trojanović.

On je radio kao forenzičar u Policijskoj upravi Vranje i na osnovu neposrednih dokaza do kojih je došao, misli da mu je ćerka živa, da je udata, da ima svoju decu, visoko obrazovanje, društveni položaj i ugled. Srbiju ovih dana ponovo potresa bebi afera, jer se javio čovek iz Aleksinca koji misli da je on jedna od beba za kojima se traga, što je povuklo lavinu poziva roditelja koji tragaju za svojom decom još od sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Opširnije pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi