DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Majka sa bebom mogla da pogine u liftu! Ovo se ne dešava prvi put! (VIDEO)

Novi incident u istom liftu.

Lift na Novom Beogradu, Foto: Printskrin

 

 

Pročitajte još

U jednom novobeogradskom soliteru stanarka je pre nešto više od dva meseca izbegla da ostane zaglavljena između poda lifta i plafona. Međutim, pre nekoliko dana u istom tom liftu dogodio se novi incident, ali ovog puta u njemu su bile majka sa bebom u kolicima.

 

Stanarke te zgrade objavila je snimak na Tviteru zapitavši se "da li neko treba da izgine da bi se nešto preduzelo?".

 

 

"Isti lift, 2 ipo meseca kasnije. Lift je i dalje u upotrebi kao ispravan. Prijavljeno je Gradskom stambenom nakon novog incidenta, kažu lift radi. Na snimku je komšinica, sa bebom u kolicima. Da li neko stvarno treba da izgine da bi se nešto preduzelo??", napisala je ona.

Dao je 200 dinara, a izašao sa nekoliko hiljada u mesu! Prevaru radi s kesama!

AUTOR: Telegraf/D.S. DATUM I VREME: 24.08.2019. 17:56 Nesvakidašnja prevara u Obrenovcu digla je na noge celu Srbiju, a tim povodom javila se kasirka Marija D. iz Niša meso, Foto: Foto Rajko Ristić * Nesvakidašnja prevara u Obrenovcu digla je na noge celu Srbiju, a tim povodom javila se kasirka Marija D.

 

Na snimku se vidi kako žena sa bebom u kolicima, nakon što je lift stao, otvara vrata i okreće se kako bi izgurala kolica. Međutim, dok se žena nalazi na samoj ivici izlaza, lift u tom momentu nastavlja da se kreće ka gore.

 

 

 

Majka se potom brzo vraća nazad u lift i zatvara vrata. Nakon što je lift ponovo stao, ona pokušava da izađe, ali se vraća nazad kako bi najpre komšinica ušla.

 Podsetimo, slična situacija se početkom juna dogodila devojci koja je i objavila snimak na Tviteru. Naime, dok je devojka izlazila iz lifta on je nastavio da se kreće.

 

 Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi