JEFTINI PAKETIĆI ZA DECU! Mališani će biti presrećni kada ispod jelke nađu ovakvo iznenađenje!

U ponudi se nalaze različite veličine paketića

Dečak, dete, poklon, Nova godina, jelka, pokloni
Ilustracija Foto: Profimedia

 

Novogodišnji praznici su pred vratima i pravo je uživanje birati poklone kojima ćemo obradovati svoje mališane! Ovog decembra ćete u Kupindo-prodavnici imati mogućnost da kupite paketić za svoje najmlađe!

 

U ponudi se nalaze različite veličine paketića i svaki se sastoji od tri igračke u zavisnosti od veličine paketića koji odaberete:

Paketić S - sastoji se od Fischer tip S pakovanja, jestivih skrobnih delova od kojih se mogu napraviti neverovatni oblici, po mašti i želji deteta. U pakovanju se nalazi i Jumping clay glina, najmekša i najlakša glina na svetu, i to u obliku životinje koju sami odaberete ( bigl, zebra, žirafa, lav, slon, nosorog). Na kraju tu je nezaobilazni svetski hit - Bunchems šareni čičak - sa par pokreta rukom, oni se sami povezuju, ova igračka omogućava detetu da razvija maštu i podstiče kreativnost;

Paketići
Paketići , Foto: Limundo

 

* Paketić M - sastoji se od Fischer tip 100 kantice, Jumping clay gline koja se lako oblikuje, suši na vazduhu, ne ostavlja nered, i to naravno u obliku životinje koju sami odaberete (bigl, zebra, žirafa, lav, slon, nosorog) i nezaobilaznih Bunchems šarenih čičkova, jer bez njih igra ne bi bila ista.

Paketići
Paketići , Foto: Limundo

 

* Paketić L - u većem paketiću nalazi se i više delova fantastičnih Fischer tip M, koji možete spakovati u jedan od rančeva Frozen ili Unicorn Blue motiva, zajedno sa Jumping clay glinom u obliku životinja koji ste sami odabrali (bigl, zebra, žirafa, lav, slon, nosorog) i vaš mališan je spreman za igranje sa najdražim drugarima.

Paketići
Paketići , Foto: Limundo

 

Paketić XL - napravljen za one malo starije drugare, paketić XL sadrži Fischertechnik delove koje možete spojiti u različite oblike automobila ili motora - svaki model ima za cilj da predstavi kako funkcioniše osnova automobila ili motora. Međutim, bez obzira na godine, niko nije previše veliki za Jumping Clay glinu, tako da i u ovom paketiću imate mogućnost da izaberete oblik koji vam se najviše dopada, a kako nijedan paketić nije potpun bez Bunchems čičkova i u ovom paketiću ih možete naći.

Paketići
Paketići , Foto: Limundo

 

Odaberite paketić i obradujte svoje najmlađe kreativnim igračkama koje im sigurno neće brzo dosaditi, a mogu se uklopiti u vaš kućni budžet!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi