URNA STIŽE U SRBIJU Mira će biti kremirana u Moskvi i sahranjena u Požarevcu: Marko i Marija donose konačnu odluku!

Mirjana Marković, prva predsednica Jugoslovenske levice (JUL) i supruga nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića umrla je juče od upale pluća u 77. godini

Mira Marković
Mira Marković, Foto: EPA

Još se vode pregovori sa decom supruge bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće kremirana u Moskvi, a još se vode pregovori sa njenom decom Marijom i Markom oko toga da li će urna sa pepelom naknadno biti prebačena u Požarevac i položena u grob pod lipom u kom počiva njen suprug - nezvanično se saznaje.

Kao što smo ranije objavljivali, njena želja je bila da je sahrane pored životnog saputnika u dvorištu njihove porodične kuće, ali nam je Dragoljub Kočović, predsednik Udruženja "Sloboda" i dugogodišnji Mirin prijatelj, kazao da se tome protiv njena deca. I upravo se oko toga sada vode pregovori u ruskoj prestonici, u kojoj je u nedelju, u 77. godini preminula nekadašnja predsednica JUL-a. Lider SPS Ivica Dačić poručio je da je spreman da u dogovoru sa porodicom i "Slobodom" pruži pomoć u organizaciji sahrane.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  15/04/2019 - 14:00
  Ko ce verovati ti da je umrla ako stize u urni
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi