Mlada je prišla gošći na svadbi i zatražila nešto nesvakidašnje od nje! Devojka i dalje u šoku: "Mislila sam da se šali"

I dalje je zaprepašćena!

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nije javna tajna da postoje parovi koji prave velike svadbe kako bi između ostalog ostvarili i finansijsku dobit.

Žena iz Australije napisala je u vidu posta na jednoj Fejsbuk grupi kako joj je tokom venčanja na kojem je prisustvovala, mlada zatražila još novca uz poklon koji je dala, jer on nije pokrivao troškove stolice.

Naime, gošća je mladencima darovala 200 dolara i sveću vrednu 75 dolara, ali mlada tim poklonom nije bila zadovoljna pa je tražila dodatnih 300 dolara jer ih je trošak po gostu navodno izašao 500 dolara.

– Prvo sam pomislila kako je samo sarkastična i da se šali, ali bila je ozbiljna. Sveću nije smatrala pravim poklonom jer ne može ništa s njom i nije bila velika kakvu je očekivala – napisala je ona još pod utiscima šoka.

Ona je objasnila kako u Australiji nije običaj da se isplaćuje stolica, a zbog toga su je svi podržali na društvenim mrežama.

– Zašto ljudi očekuju da im se plati kako bi mogli da pokriju troškove ekstravagantne zabave – glasio je samo jedan od komentara.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi