OTKRIVENO ZAŠTO JE TITO SMENIO ČOVEKA OD POVERENJA Od Broza ukrao nešto što drugi nisu smeli ni da pomisle?! A u njegovim rukama mu je bio život!

Isplivale šokantne informacije.

Josip Broz Tito
Josip Broz Tito, Foto: Alo!

Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita, otkrio je zašto je smenjen jedan od Titovih ličnih lekara. On je takođe ispričao i ko je orgijao u maršalovim vilama, a opširnije o tome možete pročitati OVDE.

- Onaj dr Aleksandar Matunović što piše sad svašta o Titu jeste bio njegov lekar ali što ne kaže što je smenjen... Umesto da bude četiri godine on je smenjen posle dve i po godine. E pa smenjen je jer je ukrao zlatnike iz ladice - rekao je Titov unuk.

Podsetimo, jedan od ljudi iz okruženja Josipa Broza, koji je posumnjao i kasnije tvrdio da ima dokaze da Tito nije osoba za koju se predstavljao, je njegov lični lekar dr Aleksandar Matunović. On je maršala lečio od 1975. do 1979, odnosno gotovo do smrti. On je napisao da "Nađeni izveštaj ide u prilog iznetoj sumnji, odnosno mišljenju da Tito nije Josip Franjo Broz iz Kumrovca, već da se iza toga imena krije druga osoba". Titov kuvar je ispričao nepoznate detalje iz Brozovog života, a opširnije pročitajte OVDE.

Joška Broz
Joška Broz, Foto: Printscreen

- Vrhunac svega je da sada američka služba objavila da Tito nije ni postojao. Bio je duh ili vanzemaljac. Ali taj vanzemaljac je 35 godina držao zemlju u miru, imali smo besplatno zdravstvo i školstvo, imali banje, odmarališta, bili četvrta vojna sila, najbezbednija zemlja u Evropi.

Ja kod kuće imam sliku mog oca koji je tada imao 3 godine. On je na toj slici sa majkom i ocem. To je taj čovek, taj Tito koji je i posle bio... A te priče da je zamenjen 1937... Ne znam šta pokušavaju sa tim lažima koje plasiraju. Kao Tito imao 20 žena, Tito imao ne znam koliko dece, Tito nije sahranjen u Kući cveća, već u Vatikanu, a da je u kovčegu pesak - zaključio je Broz.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi