OGLASIO SE MARKO MILOŠEVIĆ Ovo je ODLUKA gde će Mira Marković biti sahranjena

Marko javio vest o smrti

Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković
Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković, Foto: EPA/Anja Niedringhaus

 

Dragoljub Kočović, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana „Sloboda“ naglašava da se još ne zna gde će supruga bivšeg predsednika da počiva

 "Istina je da je Mirjana Marković preminula. Dobio sam poruku od njenog sina Marka. Poslao je nekolicini bliskih porodičnih prijatelja, znao je da će se podići velika prašina oko toga. Marko neće da se javlja novinarima. To je njegov stav. Marija se uopšte ne javlja. Mnogo je osetljiva, Marko je malo čvršći. Mariji je mnogo teško. Dvadeset godna nije videla majku, niti brata. Ne može ocu da dođe na grob. To je tragedija. Da je Slobodan Milošević pobio pola srpskog naroda, mislim da bi mu bilo oprošteno. Strašno je ovo što se događa njegovoj porodici.

 

Dragoljub Kočović, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana „Sloboda“ , naglašava da se još ne zna gde će i supruga bivšeg predsednika biti sahranjena.

- Siguran sam da ne bi dozvoli da se sahrani u Srbiji, Marko i Marija to neće ni da traže – objašnjava Kočović.

 

 • Korisnik: Sanja_Bgd_Bre
  15/04/2019 - 10:35
  I jeste pobio pola srpskog naroda,zato mu nikad niko i nece to oprostiti!!! U Rumuniji su trebali da budu sahranjeni pored Chausheskog!
 • Korisnik: Aleksandar
  15/04/2019 - 08:41
  I mene sramota, krvario sam gace, nema dnevnica, nema para, a gajbica nigde. Zato sto dalje od Srbije.
 • Korisnik: Vera
  15/04/2019 - 01:09
  Naravno, da ne treba da se sahrani u Srbiji, u zemlji koja dozvoljava da savetnik predsednika bude Toni Bler, covek koji je direktno odgovoran za bombardovanje Srbije. U zemlji koja je svojim neprijateljima izrucila svog predsednika i svoje casne generale, u zemlji gde se pregovara sa teroristima OVK, u zemlji gde srpski autosovinisti su redovni gosti na TV stanicama sa nacionalnim frekvencijama, itd..Ne delim politicku opciju dr Mire Markovic, ali joj kao covek zelim laku rusku zemlju i mir.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi