SRPSKA POLCIJA REAGOVALA Pokušao da sakrije ono zabranjeno! Albanac "pao" sa velikim tovarom marihuane!

Na administrativnom prelazu Merdare jutros je zaplenjeno 47 kilograma marihuane. Droga se nalazila u vozilu kojim je upravljao G. G.(31), Albanac sa Kosova.

Zaplena
Zaplena, Foto: MUP

 

Prema našim saznanjima droga se nalazila u prtljažniku automobila smeštena u dve putne torbe. Albanac koji je upravljao vozilom na ovoj deonici puta od Prištine ka Nišu, posle zaustavljanja od strane policije iz Kuršumlije rekao je da putuje za Mađarsku.

Ovu akciju, prema saznanjima našeg lista policija je sprovela posle operativnog rada na terenu, a trideset jednogodišnji Abanac priveden je i prosleđen istražnim organima.

 

Inače, regionalni put Niš-Priština jedan je od najprmetnijih između centralne Srbije i Kosmeta koji osim Srba i pokrajine uglavnom koriste Albanci koji putuje u zemlje zapadne Evrope i druge svetske zemlje.

SRBIN IZBACIVAČ BRUTALNO PRETUKAO POLJAKA NA MALTI! Izleteo je iz kluba, udario ga pesnicom u glavu, a onda su njih četvorica krenula da ga cipelare!

 

Zbog toga je administrativni prelaz Merdare jedna od najfrekventnijih veza i na ovom prelazu ali i deonici puta od Merada do Niša česte su zaplene narokotika koje ulavnom pokušavaju da prošvercuju sa Kosova i Metohije.

 

BONUS VIDEO: Ministar Dačić o naoružavanju Srbije, Kosovu i konačnoj odluci Evropske unije

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi