"PUTNICI SU SE*ONJE, TREBALO JE DA IH OSTAVI DA IDU PEŠKE..." Posle šok snimka iz Priboja, bivši vozač autobusa odbrusio u ime kolega sa štapom i kanapom!

Fejsbuk se još nije ni ohladio od šok snimka na grupi Priboj, na kojem se vidi kako vozači jednog lokalnog autoprevoznika pokreću autobus doslovno pomoću štapa i kanapa, a već se razvila nova burna polemika!

Nestvarna scena u autobusu kod Priboja
Nestvarna scena u autobusu kod Priboja, Foto: Printscreen: Facebook

Nju je pokrenuo bivši vozač istog prevoznika, ustavši u odbranu snalažljivih kolega koji voze "krševe", i ljutit zbog negativnih komentara na Fejsu. On je u svom odgovoru osuo drvlje i kamenje na putnike.

UŽASAVAJUĆI SNIMAK UZ SRPSKOG AUTOBUSA Jedan seo za volan, drugi kanapom povlači gas... "Nije ništa, samo običan kvar" (VIDEO)

Pročitajte još

 

 

"Vozač ima kontrolu potpunu nad autobusom, upravljački i zaustavni sistem autobusa su pod kontrolom vozača. Njegov najveći greh je što nije ostavio se*onje nek čekaju drugi bus ili idu peške. Šta znaju laici šta je sajla od gasa i čemu služi, drage kolege sledeći put prvo proširenje i parkirna kočnica jer niko ne ceni vašu požrtvovanost da stignete do krajnjeg cilja i prevezete putnike i to bezbedno", odbrusio je u komentaru.

Priboj, komentar na Fejsbuku
Priboj, komentar na Fejsbuku, Foto: Facebook

Podsetimo na snimku se vidi kako jedan vozač drži volan i upravlja autobusom, a kolega mu sa zadnjeg sedišta kanapom povlači gas?!

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi