OD SUTRA STUPA NA SNAGU Novo radno vreme svih maloprodajnih objekata

Biće obustavljen i rad pijaca.

Prodavnica
Prodavnica, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Radno vreme maloprodajnih objekata i objekata uslužne delatnosti od sutra će biti ograničeno, radnim danima do 15,00, a vikendom do 13.00 časova, radi sprečavanja, suzbijanja i gašenja epidemije virusa korona, naloženo je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u Beogradu.

Naredba se odnosi na prodavnice, frizersko-kozmetičke salone, kladionice i slično, i u objektima uslužne delatnosti može se nalaziti samo jedan klijent, uz poštovanje svih mera zaštite.

Na osnovu naredbe Gradskog štaba, a u skladu sa preporukom Vlade Srbije, od sutra će biti obustavljen i rad pijaca.

Gradskim opštinama, koje na svojim teritorijama imaju pijace i njima upravljaju, naređeno je da svojim posebnim aktom urede rad objekata mešovite robe, stoji u saopštenju Gradske uprave.

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  01/04/2020 - 00:03
  Zašto uopšte rade i pijace, a posebno kladionice? Zašto država nije organizovala otkup od poljoprivrednih proizvođača, da se to distribuira Idei,Maxiju, Rodi,Tempu, itd. jer i sa smanjenim radnim vremenom pijaca,poljoprivredni proizvođači neće imate kome da prodaju robu.
 • Korisnik: Sara
  31/03/2020 - 21:23
  Pijace zatvorene, a kladionice rade. Ko je ovde lud?
  • pravo manje i veće ili @Sara
   31/03/2020 - 23:55
   pijace jkod nas ne rade vec ndlju dana . Ko je lud ?Lud je onaj ko izlazi !!!!!!Ako ne izlazimo možda, možda...............
  • pero @Sara
   01/04/2020 - 07:48
   kladionice i slično, i u objektima uslužne delatnosti može se nalaziti samo jedan klijent, uz poštovanje svih mera zaštite
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi