DEČAK (2) LUTAO VIŠNJICOM Roditelji se žustro posvađali i ostavili decu samu u stanu, a onda je mališan završio na ulici! Spasli su ga prolaznici, a sad je priča dobila još strašniji EPILOG!

Užas!

Ulica ljudi šetnja
Ulica, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dečak (2) je izašao sam iz stana u kojem nije bilo roditelja.

Dvogodišnji dečak, kog su u ponedeljak uveče pronašli kako sam luta po beogradskom naselju Višnjica, završio je na ulici nakon što su se otac i majka žestoko posvađali.

Kako se piše, majka je ispričala da se žestoko posvađala sa mužem i otišla od kuće, ostavivši decu sa ocem.

- Kasnije je utvrđeno da je i otac napustio stan i da su deca ostala sama. Dečak je najverovatnije sam izašao na ulicu i počeo da luta sve dok ga nisu pronašli prolaznici u ulici Maršala Tita u Višnjici. Za ocem deteta se i dalje traga. Detaljnom analizom utvrđeno je da dete nije zlostavljano, ali da o njemu niko nije vodio računa - navodi sagovornik.

Podsetimo, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević posetio je u sredu dvogodišnjeg mališana.

- Dete je zahvaljujući brzom reagovanju Centra za socijalni rad Palilula smešteno u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, a u što kraćem roku će biti smešteno u jednu od hraniteljskih porodica - najavio je Ðorđević.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi