ISPOVEST SRPKINJE IZ KIKINDE! Slučajno je otkrila da joj je dete bolesno! Blic telefona je pokazao nešto u oku od čega joj se sledila krv u žilama!

Jedna žena iz Kikinde je rešila da podeli sa svima svoje bolno iskustvo i traumu koju je preživela zbog bolesti svog deteta.

Bolnica
Bolnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Naime, kako je navela, odvela je dete koje je imalo 6 meseci na oftamološki pregled jer je primetila da mu oko "igra".

- Doktor nam je rekao da je dete u redu, kao i da se još uvek razvijaju očni mišići i živci. Međutim, posle mesec dana detetu prestaje da igra oko i sve funkcioniše normalno. Ipak, kada je napunio 11 meseci, jednom prilikom sam videla dok je bilo upaljeno svetlo u kući kako mi dete ima nešto žućkasto što sija u oku, priča žena.

Kako je napisala u svojoj ispovesti, tada je odlučila da mu blicom slika oko kako bi videla žućkasti odsjaj bolje, ali je onda primetila fleku u oku koja je izgledala kako je rekla, kao balončić bele boje.

- Bila sam u velikom šoku pa sam odlučila da odem na internet kada sam videla nešto još strašnije. Ujutru sam spakovala dete i odvela hitno u dečji dispanzer po uput za oftamologa. Međutim, dobili smo uput za Novi Sad i morali smo da čekamo dva meseca. Kada sam odvela dete na zakazan termin, doktor ga je pregledao laserom i rekao da je sve u redu. Ispratili su nas za deset minuta, navodi žena.

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Biće vam zlo od temperatura koje su najavili meteorolozi!

Objasnila je kako je problem i dalje postojao i kako je zvala sve privatne klinike u Novom Sadu i Beogradu jer u Kikindi nema stručnih lekara za malu decu.

- Privatni lekar nas je odmah primio i konstatovao tumor u oku. Odmah sam dobila hitan uput za Beograd za bolnicu za očne bolesti. Međutim pošto se kod nas očigledno ne priznaju uputi iz privatnih bolnica, morala sam da idem u Kikindu po novi uput, objašnjava dalje.

Onda, došao je i taj kobni dan u Beogradu. Doktorka je rekla da dete mora da ostane u bolnici.

Bolnica
Bolnica, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Mom detetu su radili preglede nedelju dana, ali meni niko ništa nije govorio. Onda sam krišom od sestre dobila informaciju da je u pitanju zloćudni tumor oka i da mora da se radi skener glave jer taj tumor ume da ode i na oko. Pozvala sam doktore u inostranstvu, ali su mi rekli da ako se tumor proširi, mom detetu nema spasa, navodi ona.

Ipak, rečeno joj je da se tumor nije raširio, ali je zauzeo celu očnu jabučicu i da je pun tečnosti, ali i da mi je dete slepo.

Kolindina frizerka ima "diplomatsko" mišljenje o Srbima, a sada je uhvaćena kako nazdravlja sa jednom od najvećih srpskih zvezda!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 02.11.2019. 14:28 Neverovatno! Kolinda u poseti Albaniji, Foto: EPA/Malton Dibra Pre par dana Kolindina frizerka je na svom profilu na fejsbuku, napisala šta misli o supruzi predsedničkog kandidata Miroslava Škore. Onako, ponosno ... I tek tako, ničim izazvano, njen stav je postao jedan od najšerovanijih na Balkanu.

- Odluka je bila donesena 5. juna gde sam morala da potpišem da ga operišu, a videla sam ga dan posle. Nisam bila živa, tresla sam se, a onda sam videla njegovu umotanu glavu. Nije se pomerao, ali je u narednim danima počelo da mrda i hoda. Nema oko, ali će dobiti veštačko oko, nakon što sačekamo protezu, odahnula je majka.

BELI ČARŠAV I REKA KRVI Muškarac se bacio danas u 11:55 časova sa Mosta na Adi i za sobom ostavio samo jednu poruku!

Majka je navela kako je dete od trećeg meseca života počelo da gubi vid, ali da je sada zahvalna Bogu što je sve ispalo najbolje moguće u toj situaciji.

- Nisam želela da odustanem iako sam znala da su prognoze loše. Retinoblastom je refleksni tumor koji se nalazi se u mrežnjači i ne može tačno da se odredi od čega nastaje. Prema onome što sam čula, ide preko mutacije gena i hromozoma koja nije tačna. Veoma je opasan i brzo raste pa prognoze nisu loše, objašnjava žena.

Bonus video - Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi