DAJANI U SVITANJU PREKIPELO Voditelji se posvađali u programu uživo?! Pričao o njenom bivšem mužu, a onda ga je ona ućutkala u sekundi!

Neverovatno!

 

Dajana paunović, Nikola Velikić
Dajana paunović, Nikola Velikić , Foto: Youtube printscreen

Dajana Paunović i Nemanja Velikić već izvesno vreme vode "Svitanje" zajedno. Privatno su, takođe, veoma dobri prijatelji, ali voditeljki izgleda uopšte nije bil osvejedno kada je njen kolega počeo da komentariše njen privatni život, koji ona čuva u strogoj tajnosti posebno otkako se razvela od Žike Jakšića.

Vreme ističe! Utvrđeni novi rokovi! Ukoliko ih ne ispoštujete - Loše vam se piše!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:56 Nova šansa! Poslanici, Skupština, Foto: Tanjug Poslanici Skupštine Srbije usvojili su u četvrtak Predlog izmene zakona o visokom obrazovanju. Zakonom se "starim studentima" produžava rok za završetak studija po programu po kojem su upisali fakultete.

Nemanja je istakao kako gradom kruže priče o njenom veoma uzbudljivom životu, iako ona tvrdi suprotno. On je bio slobodan da prokomentariše i kako se ona često žali da nema s kom ni poruke da razmenjuje.

PENZIONERIMA DANAS STIGAO POZIV! Besplatno je! Posle najavljenog povećanja penzija, stigla nova radosna vest!

"Ona se žali stvarno jako često da nema sa kim SMS poruku da razmeni, a ovamo gradske priče svašta kažu... ne mogu ja da kažem, znam je jako dobro, znam njen privatni život", rekao je on, a Dajana ga je brzo prekinula.

"Ne. Ja moram da se ubacim. Nemanja jeste moj dobar prijatelj, ali moj privatni život do tančina niko ne zna. Svoju privatnosti i intimu čuvam za sebe, ali tako je celog mog života", uzrujano je rekla ona, nakon čega nije bilo šanse polemisati dalje.

CRVENI ALARM U NADLEŽNIM SLUŽBAMA! Matične ćelije srpske dece netragom nestale! Sumnja se na najstravičniji mogući scenario!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi