ŠTEDIŠE, OVO JE VAŠA ŠANSA! Imate li zarobljen novac u nekoj banci SFRJ?

Ministarstvo finansija Srbije pozvalo je danas štediše banaka koji su do 27. aprila 1992. godine imali deviznu štednju u bankama na teritoriji bivše SFRJ da prijave svoja potraživanja.

Nemačka marka
20 nemačkih maraka, Foto: Profimedia

Pozvali su državljane bivših republika SFRJ koji su deviznu štednju položili kod banaka sa sedištem u Srbiji i njihovim filijalama na teritorijama bivših republika SFRJ.

Poziv je upućen i državljanima Srbije koji su do tog dana deviznu štednju položili kod filijala banaka sa sedištem u Srbiji, a koje su se nalazile na tertorijama bivših repubika SFRJ.

Priјаvа pоtrаživаnjа mоžе sе i nеpоsrеdnо prеdаti оd 6. mаrtа 2017. gоdinе nа šаltеrimа Мinistаrstvа finаnsiја – Uprаvе zа јаvni dug, Srеmskа 3-5, Bеоgrаd, rаdno vreme od 8h do 16h.

Uz prijavu devizni štediša treba da podnese overenu kopiju lične karte, original uverenja nadležnog organa o promeni prebivališta, original devizne štedne knjižice, izjavu da svoju štednju nije preneo na drugo lice, potvrdu nadležnog organa bivših republika SFRJ o tome da štediša nije ostvario svoje pravo po osnovu devizne štednje.

 • Korisnik: protivnik lopova i prevaranata
  23/02/2017 - 10:28
  Imam zarobljeno preko 2500 evra (bez kamate) od penzije, a u dzepovima Vucica i njegovih "bankara", a on cuti ko kur.a .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi