OVO JE ŠUBARA KOG JE MONSTRUM SURČINAC UBIO! Bavio se sumnjivim poslom, a zbog duga su u septičku jamu bačene i njegova majka i tetka!

Neđo Šubara (42), jedna od tri žrtve Dragoslava Jovanovića iz Surčina, čije je telo pronađeno u septičkoj jami u tom neselju, živeo je u luksuznoj vili u Ugrinovcima, a kako saznajemo, bavio se preprodajom polovnih automobila.

Ubijeni Šubara
Ubijeni Šubara, Foto: instagram.com

Dragoslav Jovanović (25) je brutalno mučio i ubio troje ljudi - Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana na Novom Beogradu koji im je Jovanović prodao.

 

Dragoslav Jovanović preminuo je u bolnici nakon što je sebi ispalio hitac u glavu nakon svađe sa suprugom Teodorom, par dana nakon što je prijavljen nestanak tročlane porodice. Dan kasnije, tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su pomagali u trostrukom ubistvu - Lazar D. (22), Miloš S. (31) i Nikola Č. (20).

Prijatelji i porodica ubijenog Šubare, i dalje šokirani zbog okolnosti pod kojima su stradali njihovi bližnji, opraštaju se na društvenim mrežama od preminulog.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi