POTRESNA ISPOVEST JELENE TRIVAN Ležala sam na stolu, doktori su raspravljali da li da operišu mene ili obolelog od side... A onda sam se slomila, ona ima samo mene

Direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan daleko od očiju javnosti vodila je bitku sa teškom bolešću, a nedavno je peti put operisana.

Jelena Trivan
Jelena Trivan, Foto: Alo / Marko Metlaš

Nakon što se nije pojavila na ovogodišnjem Sajmu knjiga gde je trebalo da primi nagradu za izdavača godine, Jelena Trivan ispričala je da je u to vreme bila u bolnici.

- Na operacionom stolu vodila sam svoju najveću bitku. Bila mi je to peta operacija po redu. Krenula sa sa kćerkom na palačinke, a zbog neizdrživog bola završila u bolnici - rekla je ona za "Gloriju".

- Probala sam da budem pribrana kada su mi rekli koliko je stanje teško. Da ostavim instrukcije za Bjanku, kuću, ako se ne probudim. Ledenim glasom sam izgovarala sve što je potrebno da znaju o njenoj školi, budućnosti, a onda sam se raspala. Shvatila sam da je gotovo, da se od kćerke nisam oprostila, slušala sam na operacionom stolu raspravu da li da prvo operišu mene ili osobu koja boluje od AIDS-a. Pomirila sam se sa krajem. A onda je na radiju počela pesma "Nije ljubav to kad za njom bol predugo traje" i počela sam da jecam.

 

Samo sam prošaputala doktoru "Ja ne smem da umrem, ona ima samo mene" - iskreno je podelila Jelena svoju ispovest.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: sve
  10/12/2018 - 19:02
  A šta ko ima samo sebe? Da li je on nebitan i manje vredan?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi