NA FELNAMA UOČEN TRAG Carinici zaustavili vozilo koje je putovalo iz Turske, kad su ga otvorili, videli su droge koliko odavno nisu!

Zajedničkom akcijom carine i policije noćas je na graničnom prelazu Gradina zaplenjeno preko osam kilograma heroina

 

Policija
Policija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Droga je pronađena nakon što je policijski službenik na ulazu u zemlju za detaljnu kontrolu izdvojio automobil „škoda oktavija“ beogradskih registarskih oznaka.

Zajedničkom akcijom carine i policije noćas je na graničnom prelazu Gradina zaplenjeno preko osam kilograma heroina.

Droga je pronađena nakon što je policijski službenik na ulazu u zemlju za detaljnu kontrolu izdvojio automobil „škoda oktavija“ beogradskih registarskih oznaka. Automobilom su iz Istanbula ka Beogradu putovala dvojica mladića, 22-godišnji vozač iz Beograda i njegov 21-godišnji suvozač iz Ritopeka.

 

Policija, udes
Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Oni su carinicima rekli da osim ličnog prtljaga nemaju ništa da prijave i zaista u automobilu nije bilo ničega, osim garderobe neophodne za nekoliko dana.

Međutim, prilikom pregleda samog vozila u carinskoj garaži, primećeno je da je na na felnama nešto rađeno i da postoje tragovi njihovog prepravljanja. Najpre je sa jedne od njih skinuta pločica zašrafljena sa dva šrafa i tom prilikom je u njenoj unutrašnjosti pronađen paket žute praškaste materije obmotan folijom, nalik na heroin.

Potom su demontažom i u preostale tri felne pronađeni slični paketi, pa je tako iz unutrašnjosti sve četiri automobilske felne ukupno izvađeno 8.121 gram heroina. Četiri paketa heroina težine između 1,5 i 2,5 kilograma su zajedno sa putnicima i automobilom predati u dalju nadležnost policiji.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi