MALOLETNIK SVEDOČIO PROTIV DARKA KOSTIĆA "Dao mi je piće posle kojeg sam dobio erekciju! Udario sam ga u stomak..."

Dečak je ispričao da je udario Kostića u stomak i tako uspeo da pobegne iz njegovog stana

Darko Kostić napušta tužilaštvo
Darko Kostić napušta tužilaštvo, Foto: Alo! / Nenad Vujanović

"Ušao sam u njegov stan i Darko me je ponudio pićem. Ubrzo sam se osetio čudno, a primetio sam i da imam erekciju..."

Ovako je pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu počelo jezivo svedočenje maloletnog pevača L. J. (16), nekadašnjeg učesnik "Grandovog" šoua "Neki novi klinci", koji tvrdi da je modni kreator Darko Kostić (39) 14. juna prošle godine pokušao da ga siluje! Dečak je ispričao da je tada udario Kostića i da je uspeo da pobegne iz njegovog stana na Novom Beogradu!

 

Sud je maloletnom pevaču u ovom postupku dodelio status posebno osetljivog svedoka, i Kostića udaljio iz sudnice. L. J. je u dvočasovnom izlaganju uglavnom ponovio ono što je rekao i u istrazi. Nakon što je popio čudno piće o dobio erekciju, Kostić ga je, kaže, pozvao da se maze.

- Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje - rekao je dečak.

Pronađena droga prilikom hapšenja

Inače, u Kostićevom stanu su, prilikom hapšenja 22. juna 2018., pronađeni papirići sa tragovima droge. On je u policiji najpre negirao sve optužbe, i za drogu i za seksualno zlostavljanje maloletnika, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem. U pritvoru je proveo oko dva meseca, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Darko Kostić izlazi iz pritvora
Darko Kostić izlazi iz pritvora, Foto: alo.rs/Masanori Jošida

Međutim, Kostića su ubrzo zatim stigle i nove optužbe da je 7. juna prošle godine kokainom ponudio Beograđanina B. Š. (23), a onda ga navodno uhvatio za penis. Šokirani mladić je, kako je ispričao u istrazi, viknuo: "Šta to radiš, čoveče?!", a zatim je pesnicom udario Kostića i uzeo mu telefon, u kom je bila njihova prepiska.

 

Kostić je i u junu 2017. privođen zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla nešto malo kokaina i tečni ekstazi, koji zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a lekari su konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.

Dimitrije Ilić, Kostićev branilac, juče je samo kratko prokomentarisao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sudskog postupka.

Povezane vesti

 • Korisnik: slađa
  20/04/2019 - 22:27
  Gadosti. Hoće li modni kreator Darko Kostić priznati krivicu? Hoće li biti utvrđeno i izneto u javnost koji političari i ministri su koristili usluge i čijim parama su plaćali elitne prostitutke onog makroa Maksmovića iz Šapca. Nemojte dozvoliti da Beograd koji treba da zaliči građevinski na Njujork, kako mediji pišu, bude izgrađen na fašizmu i prostituciji.Loši su to temelji. Pali su jednom na tako ekstremnim polaznim tačkama između superiorne čistote i prikrivenog bluda u Berlinu. 1945
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi