PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA Đorđe je Ivanu pekao peglom, izlomio joj prste, probušio joj pluća motkom! Evo kakva ga KAZNA čeka!

Tužilaštvo je takođe tražilo produženje pritvora o čemu će odlučiti sudija Osnovnog suda u Novom Sadu

Đorđe Lacković
Đorđe Lacković, Foto: facebook.com

Đorđe Lacković je uhapšen 14. marta i sud je, po zahtevu tužilaštva, do sada dva puta produžavao pritvor po 30 dana.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je 10. juna podiglo optužnicu protiv Đorđa Lackovića (24) zbog krivičnog dela nasilje u porodici, potvrđeno je za Telegraf.rs. Posle sprovedene istrage Tužilaštvo Lackovića tereti za teške telesne povrede koje je naneo svojoj devojci Ivani Filipović (22), koju je pretukao 12. marta ove godine.

Za ovo krivično delo, prema članu 194. Krivičnog zakonika zaprećena je zatvorska kazna od dve do deset godina.

Tužilaštvo je takođe tražilo produženje pritvora o čemu će odlučiti sudija Osnovnog suda u Novom Sadu.

- Čeka se zakazivanje glavnog pretresa u Osnovnom sudu, navodi se u odgovoru Tužilaštva. Đorđe Lacković je uhapšen 14. marta i sud je, po zahtevu tužilaštva do sada dva puta produžavao pritvor po 30 dana - rečeno je Telegrafu.

- Tužilaštvo, nakon sprovedene istrage, dana 10.06.2019. godine pred Osnovnim sudom u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Lacković Đorđa zbog krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194. stav 3. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika, kao i da je Tužilaštvo, u smislu člana 211. Zakonika o krivičnom postupku, tražilo produženje pritvora imenovanom, a koji se u pritvoru nalazi po Rešenju sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu broj KPP 213/19 od 14.03.2019. godine, te da se čeka zakazivanje glavnog pretresa od strane tog suda - piše u odgovoru Tužilaštva koji nam je dostavljen.

ZBOG LJUBOMORE JE PAKO DEVOJKU PEGLOM I UBADAO JE NOŽEM

Ivana je 12. marta zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

MAFIJA NE PRAŠTA! Crnogorac pucao u Jugoslava u Lepoj Breni, a navodno ga je poslao naš najozloglašeniji kriminalac!

Zadobila je višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Lackoviću je po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli. Prošle nedelje mu je produžen pritvor za još 30 dana.

"NISAM HTEO TAKO DA JE PREBIJEM"

Đorđe se pred tužiocem branio da "nije hteo da je toliko prebije".

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko - pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO PUCNJAVI NA NOVOM BEOGRADU Teodora i Dragoslav šetali sa bebom, a onda je izvukao pištolj! Dok je ležala u lokvi krvi, izgovorila je samo jednu rečenicu...

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36
(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

 

Povezane vesti

 • Korisnik: draxa
  13/06/2019 - 12:13
  smrtna kazna za skota
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi