ZORICI MARJANOVIĆ POZLILO! Doživela težak šok kada je čula za anonimno pismo! Oglasio se i Zoran

Povredile je optužbe!

Zorica i Vladimir Marjanović
Zorica i Vladimir Marjanović, Foto: facebook

Zoranova majka Zorica Marjanović doživela je veliki stres i šok juče kada je saznala da ju je autor anonimnog pisma, koje je poslato u Viši sud u Beogradu, označio kao nalogodavca Jeleninog ubistva.

POZNATOM ZEMUNCU ŽIVOT U OPASNOSTI! U ćeliju mu došle vođe Islamske države! Stražari strepe od najgoreg scenarija

- Pozlilo joj je posle poslednjih izmišljotina i kleveta, planiramo da je odvedemo na lekarski pregled. Ovo sve je već "crvena zona"! U toj bolesnoj škrabotini od pisma iznete su teške optužbe protiv moje majke, zbog čega joj je ozbiljno narušeno zdravlje i sad se dovodi u pitanje da li će biti sposobna da svedoči u nastavku suđenja. Prvi put u životu sam čuo ime tog Dragoja Milinkovića koji se pominje u pismu kao ubica. Takođe, i moja majka - rezignirano tvrdi Marjanović i pita se:

Marjanović na suđenju pomenuo rođaka Šabana Šaulića! Svi zanemeli

AUTOR: Alo.rs/Srbija danas/I.L. DATUM I VREME: 07.11.2019. 11:03 Mnogi učestvovali u potrazi!

- Može li neko da mi odgovori da li će od sada svako moći da dostavlja sudu nepotpisano pismo i preko naše grbače se razračunava sa nekim ili da se sveti, a da se tome pridaje legitimitet? Da li to znači da u narednom periodu možemo da očekujemo na stotine anonimnih pisama, sa raznim teorijama zavera i novim lažima, koje će biti razmatrana? Pa na šta smo to spali?

Posle poslednjih optužbi na račun njegove porodice, Marjanović je najavio da će preko svojih advokata podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatog pošiljaoca pisma zbog klevete, piše Informer.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi