"IĆI ĆU I NA POLIGRAF" Drama u Sremskoj Mitrovici, žena prijavila muža: Stajao je u gaćama pored kreveca i mazio je po polnom organu

Ivana L. ispričala policajcima da je njen 41 godinu stariji muž Riza L. pipkao po grudima i polnom organu njihovu ćerkicu * Riza: Ivana laže, spreman sam na poligraf.

Policijski uviđaj
Policijski uviđaj, Foto: Masanori Josida

Ivana L. (36) iz Sremske Mitrovice prijavila je policiji svog dosta starijeg muža Rizu L. (77) da je seksualno zlostavljao njihovu šestogodišnju ćerku!

Riza zbog nedostatka dokaza još nije uhapšen, a za medije je kazao da je Ivana lažov i da je spreman da ide na poligraf kako bi dokazao da nije manijak!

Kako pišu pojedini mediji, Ivana je 18. oktobra otišla u policiju i ispričala da je Riza 13 dana ranije, 5. oktobra, seksualno napastvovao njihovu ćerku u njenoj sobi.

- Majka devojčice je tvrdila da je zatekla Rizu u donjem vešu pored ćerkinog kreveta i da je mazio devojčicu po grudima i polnom organu. Nije umela da objasni zašto je čekala 13 dana da o tome obavesti policiju. Prijava je prosleđena tužilaštvu, ali za sada nema čvrstih dokaza protiv Rize i zato mu nije određeno zadržavanje. Ceo slučaj se još ispituje - kaže naš izvor.

Na drugoj strani, Riza nam je juče u telefonskom razgovoru kazao da je Ivanina prijava "notorna laž i izmišljotina".

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- Ona je zrela za 'aps! Ja sam za to da oboje odemo na poligraf! Pa ja moju ćerku volim najviše na svetu i nikad joj ne bih naudio! S Ivanom nisam u dobrim odnosima i ona mi uporno smešta samo da bi me izbacila iz moje kuće. Više puta me je lažno prijavljivala policiji za nasilje, za sve i svašta, ali ovako nisko nikad nije pala - priča Riza.

"PIŠI OVAKO, OVO SVE DA SE SRUŠI..." Kim pobesneo u turističkom raju! Naredio da se demolira pola planine, a razlog će razbesneti moćne ljude!

Ivanu je, kako je rekao, upoznao pre desetak godina.

- Zaposlila se u mojoj firmi i odmah sam se zaljubio u nju. Kad smo dobili ćerku prodao sam neku svoju imovinu za skoro 20 miliona dinara i sve to ostavio Ivani i detetu. Hteo sam da ih obezbedim. Međutim, Ivani su porasli apetiti i od tad kreću problemi. Jednom je čak pokušala i da me otruje kako bi se dokopala sve moje imovine - navodi Riza, i pojašnjava da mu je supruga u noći između 22. i 23. septembra podmetnula u piće pilule za sniženje šećera:

- Ona ih pije, pošto je dijabetičar. Zamislite samo, šećer mi se srozao na 1,6, umalo sam umro! Doktorka mi je potvrdila da to ne može da se dogodi tako iznenada, samo od sebe. Onda sam ja sabrao dva i dva, i shvatio da mi žena radi o glavi.

OTKRIVEN NOV UŽAS O KRVOLOKU ZORANU! Ubio je malu Lunu (2,5), a sada se pojavilo još pet njegovih žrtvi! "Udario me čelom, a onda je nastavio da me tuče pesnicom u glavu"!

Riza, inače, ima dvoje odrasle dece i unučad sa prvom ženom Radinkom, s kojom je proveo 43 godine u braku, a koju je ostavio zbog Ivane. Radinka to ni danas ne može da mu oprosti.

- Riza i ja smo devedesetih na biciklima izbegli iz Bijeljine. Najveća sirotinja smo bili, ali smo polako stvarali porodicu, sazidali kuću i dobili dvoje dece. On je po zanimanju bio lađar i nije ga skoro nikad bilo u kući, a ja sam sve morala da radim. Čistila sam po bolnicama, pazila decu, čuvala stoku, celo domaćinstvo je bilo na mojim leđima. - jada se Radinka.

Zapadni mediji tvrde: Kina je slomljena, danas povlači odluku!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. G. DATUM I VREME: 23.10.2019. 09:02 - 23.10.2019. 09:12 Vlasti Hong Konga oslobodile su osumnjičenog za ubistvo čiji je slučaj doveo do planova za promenu Zakona o ekstradiciji, što je dalje podstaklo masovne proteste u gradu.

Posle izvesnog vremena su, kaže, otvorili prodavnicu u Sremskoj Mitrovici, koja je dobro radila, pa su i zaposlili jednu mladu devojku.

- To je bila Ivana, u koju se moj muž zaljubio i otišao s njom. Mene, decu i unuke ostavio je na cedilu posle 43 godine braka i zajedničkog života. Pokušala sam da ga urazumim, da nam se vrati, ali uzalud. Odrekao se mene i naše dece i unuka, ne zove nas, ne pita kako smo - priča očajna Radinka.

LOVCI PRONAŠLI HOROR KOD BEOGRADA! Lice joj je izobličeno, fale joj delovi tela, vire koske! Prepoznali je samo po jednom detalju!

Rizina prva supruga Radinka kaže da je on opsednut mlađim ženama i da ju je brutalno izvređao tokom brakorazvodne parnice.

- Kad sam ga pitala zašto me ostavlja i ide sa ženom koja je godište njegovih unuka, rekao mi je: "Šta ćeš mi ti? Ti si baba, a meni treba mlada žena." A nisam mu bila baba kad sam gajila našu decu, čistila tuđa go*na, skupljala puževe za pare, prala mu gaće. Tad mu nisam bila baba! Sad Riza tu njegovu Ivanu, koja je 41 godinu mlađa od njega, vara sa jednom devojkom koja je još mlađa od nje! To svi znaju, pa i Ivana! On je lud! - ogorčena je Radinka.

Bonus video

Napad aviona orao na vežbi Vojske Srbije u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi