KLUPKO SE ODMOTAVA Evo šta povezuje ubijenog direktora Butuliju i čoveka koji ga je IZREŠETAO!

Đurđev je u Butuliju ispalio više hitaca, a potom je pucao sebi u glavu.

Predsednik AMSS Mirko Butulija
Predsednik AMSS Mirko Butulija, Foto: Promo

Predsednik AMSS i potpredsednik Rukometnog saveza Srbije, Mirko Butulija, podlegao je povredama nakon što ga je upucao generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev koji je potom izvršio samoubistvo.

Đurđev je u Butuliju ispalio više hitaca, a potom je pucao sebi u glavu.

Butulija je, inače, bio prebačen u Urgentni centar, ali lekari nažalost nisu mogli da mu pomognu.

Butulija je ujedno obavljao funkcije prvog čoveka rukometnog kluba Crvena zvezda od jeseni 2014. i potpredsednika Rukometnog saveza Srbije.

Mirka Butulija i Predrag Đurđev
Mirka Butulija i Predrag Đurđev, Foto: Tanjug

Đurđev je bio VD predsednika Rukometnog kluba Crvena Zvezda, a na tu funkciju ga je predložio upravo Butulija, koji je bio predsednik pre njega.

Nakon što je predložio svog kolegu za mesto predsednika, on je postao potpredsednik Rukometnog saveza Srbije.

Naime, i ova situacija može da posvedoči o njihovom odnosu. 

Direktor AMSS Mirko Butulija, koga je danas na radnom mestu ubio sekretar Predrag Đurđev, pre dve godine spasao je život svom

Očevidac tog događaja navodi da je Đurđev posle poslovnog ručka upao u vodu i počeo da se davi. Butulija je bez razmišjanja skočio u reku i izvukao ga na obalu.

- Bili smo na poslovnom ručku na splavu. Đurđev je stao na neku dasku koja je pukla, okliznuo se i upao u reku. Nije znao da pliva i počeo je da se davi. Butulija je bez razmišljanja skočio, onako obučen i spasao ga – navodi izvor.

Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini)
Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini), Foto: Promo

Priskačući u pomoć čoveku koji će ga izrešetati dve godine kasnije, Butulija je iz vode izvukao i torbicu Đurđeva za koju je ovaj vikao da mora da je nađe.

- U torbici su bila tri pištolja. Svi smo bili šokirani… Međutim, u tom trenutku niko se nije time bavio već činjenicom da se Đurđev umalo udavio i da je spašen – navodi sagovornik

Butulija je danas u 42. godini, izgubio život pokušavajući da smiri svađu između sekretara i ubice Predraga Đurđeva sa jednim od zaposlenih. Nesrećni Butulija se uključio u pokušaju da arbitrira i primiri strasti.

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi