SVE BLOKIRANO! Haos u zatvoru! Darko Šarić ne može biti osuđen!

Obrt uoči izricanja završnih reči!

Darko Šarić
Darko Šarić, Foto: E stock

 

* Darku Šariću se sudi 8 godina za šverc narkotika

* Potez koji je povukao šokirao celu sudnicu 

* Suđenje se odlaže do daljnjeg! 

Dan uoči zakazanih završnih reči u postupku koji se vodi protiv Darka Šarića zbog pranja para od kokaina, osuđeni narko-bos otkazao je punomoćje svojim advokatima i tražio izuzeće sudije.

Ovim korakom suđenje je blokirano do daljeg!

Suđenje Darku Šariću i još 16 optuženih za pranje novca u Srbiji ubacivanjem prljavog novca u legalne tokove, nakon osam godina, ove nedelje ušlo je u završnicu. Nakon izvođenja svih dokaza Specijalni sud u Beogradu zakazao je za danas završne reči.

UŽAS KOD NOVOG SADA! Teška saobraćajna nesreća! Vatrogasci izvlače ljude iz vatrene stihije!

Desio se međutim potpuni obrt.

ZAREKLI SE POSLE MIRINE SMRTI! Miloševićeva deca jednog čoveka neće ostaviti na miru!

Osuđeni narko-bos iz Pljevalja odlučio je da potpuno blokira proces otkazujući svim svojim advokatima punomoćje. Šarić je prema nezvaničnim informacijama zatražio i izuzeće sudije u postupku.

Šta to znači?

Prema Zakonu o krivičnom postupku nastavak suđenja moći će da se realizuje tek nakon što se Šariću dodele novi branioci po službenoj dužnosti. S obzirom na složenost predmeta procesa koji traje već osam godina, novi branioci će morati da upoznaju sve dokaze, veštačenja, saslušanja... Za to će im biti potrebno dosta vremena. Suđenje, takođe, neće moći da se nastavi i dok sud ne odluči po zahtevu Šarića za izuzeće sudije.

Suđenje Presuda Sud Pravosuđe
Suđenje Presuda Sud Pravosuđe, Foto: Shutterstock

 

Kada se sve to uzme u obzir suđenje je blokirano do daljnjeg.

Ovaj korak Darka Šarića potpuno je nejasan, pošto je osuđeni narko-bos tokom procesa dugog osam godina često isticao svoje nezadovoljstvo trajanjem suđenja.

Šariću i članovima njegove grupe sudi se jer su prema optužnicama tužilaštva 22 miliona evra zarađena švercom kokaina ubacili u legalne tokove i poslove u Srbiji. Novac od prodaje kokaina, koji je nabavljan u zemljama Južne Amerike, preko ofšor kompanija prebacivan je u Srbiju i uplaćivan na račune domaćih preduzeća i pojedinih banaka. Ova sredstva korišćena su za privatizaciju društvenih preduzeća, ali i kupovinu nekretnina i zemljišta.

POTRESNA ISPOVEST OCA UBIJENE IVONE! "Nisam znao da se pomirila sa tim dilerom, sada je platila životom"!

Suđenje traje već gotovo osam godina, a tri puta je kretalo iz početka zbog promena u sudskom veću.

Narko-bos iz Pljevalja osuđen je inače sredinom decembra prošle godine, na ponovljenom suđenju, prvostepenom presudom na 15 godina zatvora kao vođa organizovane kriminalne grupe koja je distribuirala i prodavala kokain na području Južne Amerike i Evrope.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi