DROGA JOJ UNIŠTILA SNOVE O SLAVI Ivana je otišla sa Kosova, otac joj je umro, a sa majkom nije razgovarala! Rođak progovorio o životu glumice!

„Ivana je bila lepa, ambiciozna i mogla je da izgradi dobru karijeru, ali je izabrala narkotike i nastradala“, kaže rođak

Ivana Mlađović
Ivana Mlađović, Foto: Printscreen

Oduvek je maštala da se preseli u Beograd i da postane velika glumica! Rođaci Ivane Mlađović (30), epizodne glumice iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ i nekadašnje „Plejboj zečice“, koja je u nedelju pronađena mrtva pored predoziranog verenika Miloša Kovačevića, kažu da joj je droga prekinula sve ambicije. 

 

- Ivana je pre petnaestak godina otišla iz Kosovske Mitrovice i nije često dolazila. Poslednji put sam je video pre deset godina. Žao mi je što je tako završila, bila je lepa, ambiciozna i mogla je da izgradi dobru karijeru, ali je izabrala drogu i nastradala - kaže rođak Ivane Mlađović, koja je u nedelju pronađena mrtva, dok se za život njenog verenika Milošu Kovačeviću, koji se predozirao, lekari još bore.

Ivana je, prema rečima rođaka, odmalena govorila da želi da ode iz Kosovske Mitrovice i da u Beogradu gradi karijeru.

Vereniku pretili smrću

Ivana je pre mesec dana na društvenim mrežama objavila pretnje koje je njen verenik, navodno, dobio posle ubistva MMA borca Radoša Joksimovića u Kragujevcu. - Radoš je ubijen pre par sati. Kovač neka sačeka svoje vreme! - glasila je poruka koja se odnosila na njenog verenika, kog zovu Kovač.

- Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu... Strašno - napisala je tada Ivana.

 

- Maštala je o tome da bude slavna glumica. Imala je manju ulogu u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ i mislili smo da će ostvariti svoj san. Poslednjih nekoliko godina ništa nisam znao o njoj, ali nisam mogao ni da pretpostavim da je krenula tim mračnim putem - rekao je Ivanin rođak iz Kosovske Mitrovice.

Njen otac je preminuo pre nekoliko godina, a majka joj ne živi u Kosovskoj Mitrovici. Dugo nije bila u kontaktu sa majkom, ali bila jako vezana za rođenog brata.

- Ivanina majka je otišla iz Kosovske Mitrovice, ali ovde radi. Ne znam da li su njih dve imale bilo kakav kontakt. Ivana je imala brata i mnogo ga je volela - kaže Ivanin rođak.

Ivana Mlađović
Ivana Mlađović sa verenikom, Foto: Printscreen Facebook

Uzrok smrti „Plejboj“ zečice još se utvrđuje, a sumnja se da je reč o predoziranju heroinom.

Ivanu i Miloša je pronašao prijatelj koji im je ostavio ključeve svog stana u naselju Ilićevo. Njen verenik je u besvesnom stanju prebačen u Klinički centar u Kragujevcu, gde mu je uzeta krv i nađen visok nivo narkotika u organizmu.

- Njih dvoje su bili u stanu mladića koji je i sam zavisnik od narkotika. Sumnja se da su se upoznali sa njim upravo u bolnici za odvikavanje. Taj mladić je na metadonskoj terapiji, a Ivanu i njenog verenika je pustio u stan jer su ga zamolili da prespavaju. On ih je poslednji put video u kupatilu, pre nego što je izašao iz stana, a narednog dana ih je zatekao u krevetu bez svesti - navodi naš izvor.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi