KLJUČNO SVEDOČENJE KUME VERE Zbog jedne rečenice koju je izgovorila cela sudnica se zaprepastila

Otkrila pravi odnos Jelene sa svekrvom.

Zoran Marjanović, suđenje, MArjanovići
Zoran Marjanović, suđenje, MArjanovići, Foto: Alo.rs/Nenad Vujanović

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića (41), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene (33), juče je svojim svedočenjem u Višem sudu u Beogradu stavila tačku na konstrukcije da je Zorica Marjanović bila u sukobu sa snajom i da je navodno naručila njeno ubistvo! 

Kuma Vera je rekla da su svekrva i snaja bile u super odnosima, tvrdeći da je Jelena do te mere bila bliska sa Zoricom da joj je skidala žuljeve na nogama! Svedočio je i policajac Boris Pucić, koga je Zoran pozvao čim je Jelena nestala, kao i otac Vladimir, koji je iskoristio svoje pravo da ne svedoči. Zoranova majka nije došla zbog toga što je preživela moždani udar, dok je Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović izostala zbog zdravstvenih razloga.

- To je bio običan dan kao i svaki! I pre ubistva, kao i dan-danas, ujutru idem kod Marjanovića. Odem da kupim hleb, pa svatim kod njih na kafu. Tog kobnog dana Uroš je otišao da polaže vožnju, pa smo Zorica i ja sedele u dnevnoj sobi i čekale ga! On je ubrzo došao i rekao da je položio. Ostali su spavali, pa je Uroš otišao u Zoranovu i Jeleninu sobu da im saopšti radosnu vest. Oni su ubrzo ustali, pa smo to zajedno proslavili. Jelena je spremila Jani da jede, a pošto je bio lep i sunčan dan, rekli su da je šteta da ga ne iskoriste, pa su sa Janom krenuli napolje. Otišli su da Jelena trči. Kasnije, po podne Vladimir je otišao u prodavnicu, a kada se vratio, rekao nam je: „Nestala je Jeca!“ Zorica i ja smo baš tada pile kafu, pa smo mu uzvratile: „Ma, daj bre kako može da nestane!“ Međutim, on je bio neraspoložen. Ponovio je: „Ne, ozbiljno, Jeca je nestala. Sada mi je javio Zoran“ - ispričala je kuma Vera i potom istakla da su Zorica i Jelena bile izuzetno bliske.

jelena marjanović
jelena marjanović , Foto: draško aćimović

- Zorica je imala problema sa žuljevima i htela sam da uzmem nožić da to sredimo. Nisam mogla da ga nađem, pa sam pozvala Jecu. Rekla mi je da nožić u natkasni kod kreveta i zamolila me da završim ručak koji je počela. Bila je zadihana i kratko je rekla: „Trčim, vidimo se posle.“ To je bilo 2. aprila 2016. u 16.42. Tada sam je poslednji put čula. Više se nije vratila - ispričala je Zoranova kuma.

Ona je istakla da su Jelena i Zoran bili običan par.

- Njih dvoje su bili normalni, mladi ljudi. Imali su normalan brak i normalne odnose. Jeca je bila super sa svima! Ma, super je bila i sa Zoricom! Jeca joj je skidala čak i žuljeve! - istakla je Vera želeći da naglasi njihovu bliskost.

Policajac Boris Pucić ispričao je da ga je Zoran kobnog dana pozvao i rekao mu da je Jelena nestala.

- Uputio sam ga šta da radi. Rekao sam da pozove policiju, pa sam mu u poruci poslao broj. Onda sam se presvukao i otišao na nasip da tražim Jelenu. Na jednom delu nasipa, u travi, video sam tragove, čini mi se od točkova. Tamo su bili Miloš, Zoran i Vladimir. Sretali smo se dok smo tragali po nasipu, ali Jelene nigde nije bilo. Stajao sam automobilom na svakih 50 metara da pogledam, a kasnije sam i peške obišao nasip - rekao je Pucić.

Podsetimo, Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. dok je trčala na nasipu kod Crvenke, a njeno telo je pronađeno sutradan u kanalu. 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mario Saraciger
  28/02/2020 - 15:24
  Morala jadna i zuljeve i nokte da sece svekrvi-
 • Korisnik: hahaho
  28/02/2020 - 07:31
  Na svakih 50 metara zastajkivao, i da ne vidi duks, patiku i mobilni? Normalno da nije video kad nije bilo tamo, vec doneto u toku noci. Ni policijski pas nije nasao trag - koga nema. I kumi se ucinilo da je zadihana objasnila gde je SPECIJALNI noz za zuljeve! Gomile digovorenih lazi, verovatno ce proci, jer...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi