SAMO TI SI MOJA, MOJE LANE! Knele je devojku zaprosio u poslastičarnici u Budvi, a ono što joj je posle rekao u apartmanu bi svaka žena poželela da čuje

Knele je ubijen 28. oktobar 1992. godine. Kratak, ali buran i turbulentan život Kneževića i danas se prepričava.

Aleksandar Knežević Knele
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Printskrin

Aleksandar Knežević Knele, žestoki momak sa asfalta, za ljubav i za prijatelja bio je u stanju da pogine, a jedna devojka zauzimala je posebno mesto u njegovom srcu i za nju je bio spreman da učini apsolutno sve.

Prva ljubav, devojka i verenica Aleksandra Kneževića, jednog od najpoznatijih žestokih momaka iz beogradskog podzemlja devedesetih godina, jednom prilikom ispričala je kako ju je Knele zaprosio:

 

- Ja sam tog leta '92. došla u Budvu i priključila se Kneletu i ekipi sa Voždovca koja je već tamo bila. Sećam se kada sam ušla u poslastičarnicu u Budvi, tamo su bili Knele i drugari. Otišla sam u toalet i kad sam se vratila, na stolu je bila torta, a na torti prsten. Sećam se kada mi je pevao „Sve što želim u ovom trenutku“ šapatom, na uvce. Sada je ta pesma dobila pun značaj kao deo prosidbe.

Aleksandar Knežević Knele začetnik dizel generacije
Aleksandar Knežević Knele začetnik dizel generacije, Foto: Privatna arhiva

Posle u apartmanu mi je održao najemotivniji govor. Iz njega je izašla čitava bujica reči, niko ne zna kakav je bio kad se potpuno otvori. Na kraju te priče, rekao mi je: „Ja znam da ti samo mene voliš i da ne voliš publiku, napolju je društvo, sad ću ceo grad da častim, a ti živi kao da si slobodna. Ja nemam drugu ženu, samo ti si moja žena, moje lane. Samo ti si moja ikona.“ Kažu da je bilo ludilo u gradu, častio je sve kafane i kafiće, niko nije znao pravi razlog zašto je Knele srećan - ispričala je devojka za Legende devedesetih.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: www
  27/03/2019 - 15:24
  Ma sav je legendaran..slika i prilika..
 • Korisnik: romeo
  26/03/2019 - 11:09
  jel se zna kojoj je nesretnici u bg oteo verenicki prsten
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi