POZNATO DA LI ĆE IZAĆI Kristijan pisao molbu za uslovno puštanje iz zatvora, ovo je odluka suda!

Puna kazna Goluboviću ističe za nešto više od godinu dana, u aprilu 2020. godine

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Viši sud u Beogradu odbio je molbu Kristijana Golubovića za uslovni otpust, sa izdržavanja zatvorske kazne od osam godina zatvora na koju je osuđen zbog preprodaje heroina, rečeno je danas Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

 

Ovo je treća molba Golubovića koja je odbijena, tako da za sada ostaje u požarevačkom zatvoru Zabela, gde kaznu izdržava u zatvorenom zatvorskom režimu.

Puna kazna Goluboviću ističe za nešto više od godinu dana, u aprilu 2020. godine.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Na ovo rešenje suda Golubović ima pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu u roku od tri dana od prijema rešenja, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

 

Golubović je ispunio prvi uslov za prevremeni otpust, jer je izdržao dve trećine zatvorske kazne, ali nije dobio pozitivno mišljenje zatvora.

On je višestruki povratnik u izvršenju raznih krivičnih dela - osuđivan je šest puta.

Golubović je u pritvoru, koji mu je uračunat u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima.

 

Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima.

Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine.

Golubović je poznat i kao jedan od retkih preživelih iz dokumentarnog filma o kriminalcima "Vidimo se u čitulji", koji je snimljen početkom 90-tih godina.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi