UBEDILI OCA DA NE OTVARA KOVČEG Majdin muž prijavio nestanak, a i dalje ne zna da je starica ubijena. Deca nemaju snage da mu kažu za strahotu koja ju je koštala života

Za zločin se sumnjiče ćerka i sin srpskog političara Saše Dujovića

Majda Gladović, ubijena pa spaljena
Majda Gladović, ubijena pa spaljena, Foto: facebook

*Za zločin osumnjičena deca srpskog političara Saše Dujovića, nekad drugog čoveka Srpske desnice

*Nakon zločina podneo ostavke na sve funkcije

*Sumnja se da je njegova ćerka Jelena (25) ubila staricu zbog duga od 2.500 evra, a da joj je brat pomogao da prikrije zločin

 

Najbliži rođaci Ljubisava Garovića (84) iz Zemuna skoro mesec dana kriju od njega činjenicu da mu je supruga Majda (81) ubijena, iskasapljena i spaljena.

Oni su starcu kazali da je Majda pala i nastradala nesrećenim slučajem, jer bi on veoma teško podneo vest da mu je supruga, s kojom je 59 godina bio u braku, stradala na taj način.

Za ovo ubistvo tereti se Majdina bivša komšinica Jelena Špagović (25), ćerka bivšeg potpredsednika Srpske desnice Saše Dujovića, koja navodno nije htela da Majdi vrati dug od 2.500 evra.

Jelena Špagović krila leš u iznajmlejnom stanu tri dana
Jelena Špagović krila leš u iznajmlejnom stanu tri dana, Foto: facebook

Majda i Ljubisav su, inače, devizni penzioneri, ali poslednjih godina on je uglavnom boravio u vikendici u Karlovčiću, dok je smo nedeljom dolazio u kuću u Zemunu da bi se video sa suprugom i ručao sa njom.

Komšije iz Karlovčića rekli su da Ljubisav ne izlazi iz kuće, a sin i ćerka mu ne daju da čita novine, kako ne bi saznao šta se tačno desilo sa Majdom.

CELO PANČEVO NA NOGAMA Alo.rs otkriva šta se desilo na stanici - Petar PROLIO KRV po čitavom stajalištu, pozadina slučaja je NIKAD STRAŠNIJA!

- On ne zna da je Majda ubijena, misli da je pala i poginula u banji u Slankamenu. I to mu je veoma teško palo, stalno plače... Sin i ćerka zato i nisu imali srca da mu kažu šta se stvarno desilo. Čuo sam da je Ljubisav, pre Majdine kremacije, tražio da mu se otvori sanduk, da vidi suprugu poslednji put. Plakao je, ali mu sin to nije dozvolio. Ubedio je oca da treba da pamti Majdu kakva je bila - kaže sagovornik.

ISPALIO DVA METKA U VAZDUH, PA TREĆI SEBI U STOMAK Boban (42) patio za decom, pa digao ruku na sebe? Komšija otkrio šta se desilo pre tri godine, jeziva priča

On dodaje da su Majda i Ljubisav 40 godina radili u Nemačkoj, tamo su stekli penziju, kupili kuću u Zemunu i vratili se u Srbiju.

Podsetimo, Jelena Špagović se sumnjiči da je 15. juna izmamila staricu iz kuće, odvela je u iznajmljeni stan, a zatim je ubila i iskasapila telo. Potom je uz pomoć svog brata Momčila Dujovića odnela leš u Krčedin, bacila ga u kontejner i spalila.

Oboma je određen pritvor od 30 dana.

Momčilo Dujović nije znao zbog čega pomaže sestri
Momčilo Dujović nije znao zbog čega pomaže sestri, Foto: facebook

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi