MRTVOZORNIK IZNEO JEZIVE PODATKE! Mala Luna je umrla NIKAD STRAŠNIJOM SMRĆU - rezultati obdukcije zavili Negotin u crno!

Prema informacijama iz istrage, na zidu iznad kreveta u kojem je sada pokojna devojčica spavala, pronađeni su tragovi krvi.

 

Policija
Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zoran Albić iz Negotina, osumnjičen da je pre dva dana na smrt pretukao trogodišnju pastorku Lunu Firulović, a potom njeno telo bacio sa terase porodične kuće u selu Prahovo, nedaleko od Negotina, priznao je na saslušanju kod tužioca da je počinio ovaj zločin, a potom kazao da je u njemu učestvovala i majka nastradale devojčice Vesna Firulović.

Na predlog Višeg tužilaštva u Negotinu koje vodi istragu, osumnjičenima za nezapamćeni zločin je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

 

– Dokazi koji su do sada prikupljeni ni na koji način ne ukazuju na to da je majka učestvovala u zločinu. S obzirom na to da ju je osumnjičeni označio kao saučesnicu, ali i zbog dokaza koji tek treba da nam budu dostavljeni, tužilaštvo će svakako ispitivati i njenu eventualnu odgovornost u ovom slučaju – rekli su u Višem tužilaštvu u Negotinu.

MONSTRUM ISTERAO ŽENU NAPOLJE, PA PASTORČE UBIO IZA ZAKLJUČANIH VRATA Mala Luna vrištala i dozivala: " Mama, hoću mamu!"

 

Prema informacijama iz istrage, na zidu iznad kreveta u kojem je sada pokojna devojčica spavala, pronađeni su tragovi krvi. DNK analiza tragova, koja se radi na zahtev tužilaštva, trebalo bi da odgovori na pitanje čija je to krv i na koji način je dospela na ovo mesto.

SINOVI (13 i 11) IM BILI U SOBI PORED Pozvao sestru, pa prerezao vene?! Detalji tragedije na Vračaru sve jeziviji

Obdukcija nastradale devojčice, kako je rečeno u tužilaštvu, isključila je mogućnost da su povrede koje su utvrđene mogle da nastanu padom sa terase. Više pojedinosti o ozledama koje su uočene na devojčicinom telu i mehanizam njihovog nastanka znaće se kada izveštaj obducenata bude dostavljen tužilaštvu. U nastavku istrage biće urađeno psihijatrijsko i psihološko veštačenje za oboje osumnjičenih.

 

– Za sada ne postoje indicije da je devojčica bila zlostavljana pre ovog tragičnog događaja, ali ovakvu mogućnost ne treba isključiti pošto je Albić ranije osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja – kažu u negotinskom tužilaštvu.

DRAMA USRED BELA DANA Pucnjava u Beogradu! Na mladiće nišanili iz auta u pokretu?!

Kako se sumnja, da bi prikrili zločin, Zoran i Vesna su taksijem odneli već mrtvu devojčicu u Službu hitne pomoći u Negotinu i dežurnim lekarima rekli da je pala sa terase. Nakon što su je lekari pregledali, ustanovljeno je da je devojčica kod lekara dovedena bez znakova vitalnih funkcija i sa hematomima na glavi.

Stanari ulice u kojoj se dogodila tragedija devojčicu i njenu majku i ne poznaju jer su se one, kako kažu, u kuću Zorana Albića doselile pre oko mesec dana. Osumnjičeni je, kako se priča u selu, vreme često provodio ispred seoske prodavnice ili u tamošnjoj kafani.

JELENA PRONAĐENA MRTVA, BOŠKO JOŠ DAVAO ZNAKE ŽIVOTA Evo šta se dešava pred stanom u kom je prolivena krv! Otkriven motiv tragedije u Beogradu?! (FOTO)

Kuća u kojoj je devojčica živela nije bila završena, a terasa sa koje je, kako se prvo sumnjalo, pala, nije ograđena. Na tremu i betonu ispred kuće, neposredno posle tragedije, nisu bile vidljive kapi krvi.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Tanja
  31/05/2019 - 22:42
  Kako ta zena misli da nastavi sa zivotom!? Sta je trazila sa tu uopste, dovesti svoje dete na milost i nemilost takvom monstrumu i jos lagati za njega, drzati svoje mrtvo dete u narucju i tvrditi da je palo sa terase, kriva je do neba i dalje!!!
 • Korisnik: NikolaV
  30/05/2019 - 20:26
  Želim im 10 puta goru sudbinu u zatvoru!
 • Korisnik: gaga vuk
  30/05/2019 - 20:06
  Ma koja dozivotna robija S M R T N A K A Z N A, ili rad u rudniku bez izlaska iz jame, strasno,
 • Korisnik: rea
  30/05/2019 - 14:21
  Za ovako surova ubistva dece,jedina kazna je javno vešanje!!
 • Korisnik: Panta
  30/05/2019 - 14:18
  Apel sprovedite doživotnu kaznu u ovom primeru za monstruma koje je nemoćno dete ovako krvnicki ubio.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi