"LJUBAVI, DOĐI NA DUNAV DA SE VOLIMO" Muškarac (36) iz Kladova silovao dečake (9) i (13) u ribarskoj kući i štali! Stavio mu grlić od flaše... A onda im se život pretvorio u HOROR!

Užas!

 

Policija
Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Viši sud u Negotinu izrekao nepravosnažnu presudu D. S. (36) iz Kladova. Maloletniku pretio ubistvom, ako ne nastavi da se viđa sa njim.

Krivično veće Višeg suda u Negotinu objavilo je nepravosnažnu presudu kojom je D. S. (36), iz okoline Kladova, osuđen na 13,5 godina zatvora zbog toga što je, kako se sumnja, prošle godine silovao dva dečaka od devet i 13 godina. On je, prema navodima optužnice, starijeg maloletnika prvi put napastvovao tako što ga je namamio na obalu Dunava i stavio mu grlić slomljene flaše pod grlo. Nakon toga, tortura se nastavila narednih godinu dana.

D. S. je dečaku pretio da će ga ubiti ako nekome ispriča šta se desilo ili u slučaju da odbije da se viđa sa njim. Narednih godinu dana, on je trinaestogodišnjaka silovao nekoliko puta, uglavnom u ribarskoj kućici (na slici) na obali Dunava, ali i po napuštenim štalama, kućama i mestima koja su teško vidljiva.

Po rečima ovog dečaka, D. S. ga je primoravao i da ga oralno zadovoljava. Sve je počelo da se otkriva pre izvesnog vremena kada je mališan otputovao kod rođaka u inostranstvo, koji su primetili da se nešto s njim dešava.

Stisla sam ga pitajući ga zašto puši - ispričala nam je tetka ovog dečaka. - Onda je on rekao da je počeo da puši, jer nije znao kako da se izbori sa strahom od D. S., koji je pretio da će da ga ubije.

AUDIJEM NALETEO NA MUŠKARCA NEOBIČNOG IZGLEDA Kad mu je prišao i video ga - vozač zanemeo od pogleda na njegovo TELO!

Tetka je onda tražila mobilni telefon od mališana i u njemu pronašla poruku: "Ćao, dušo, gde si, ljubavi, dođi na Dunav da se volimo..."

- Onda sam znala da se desilo nešto zastrašujuće - kaže ova žena. - Pritisla sam sestrića i on mi je sve ispričao. Čim smo se vratili u Srbiju, sve sam prijavila policiji koja je došla i uhapsila D. S.

Optuženi je, kako se sumnja, sličan metod primenio i na dečaka koji je u trenutku obljube imao devet godina. Prvi put ga je silovao 2017. godine. Presreo je mališana koji je posle fudbala sa drugarima krenuo kući.

- D. S. je krenuo za devetogodišnjakom i odveo ga na isto mesto gde i dečaka od 13 godina. Tu ga je skinuo i obljubio - kazao nam je izvor iz istrage.

D. S. se u početku branio ćutanjem, ali je, kada je suđenje počelo, priznao je delo. Tužilaštvo je, inače, tražilo da se D. S. izrekne kazna od 15 godina robije.

ODBIJENA NAGODBA

U Višem sudu u Negotinu vodi se i postupak protiv N. S. (20), iz okoline Kladova, koji je priznao obljubu dečaka koji je tada imao 13 godina. On je želeo da zaključi sporazum o priznanju krivice, uz kaznu od pet godina zatvora. Međutim, i protiv njega je, ipak, podignuta optužnica. Za ovo delo zaprećena je kazna od najmanje 10 godina robije.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mira
  04/06/2019 - 09:48
  Za silovatelje dozivotna!!!!!!!!!!!!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi