MEŠTANI SE KRSTE I LEVOM I DESNOM Narko-pop po kazni prebačen iz parohije

Stefan Mitrović (26) iz kruševačkog naselja Lazarica pao je zbog posedovanja narkotika namenjenih prodaji.

Jerej Stefan Mitrović
Jerej Stefan Mitrović, Foto: Eparhija kruševačka

Mladi jerej bio je drugi paroh u selu Velika Drenova kod Trstenika, gde je prebačen po kazni iz parohije kruševačkog sela Zdravinje, koju je prethodno držao.

Jerej Stefan Mitrović uhapšen je preksinoć u Vrnjačkoj Banji. Prilikom rutinske kontrole vozila “opel astra” pripadnici MUP-a iz Kraljeva pronašli su i zaplenili 52 grama kanabisa i oko 55 grama amfetamina. Droga je pronađena ispod suvozačevog sedišta spakovana u kesice i očigledno namenjena prodaji. Sumnja se da je na benzinskoj pumpi trebalo da bude izvršena predaja robe.

Drogiran išao da sveti vodicu

Meštani sela Velika Drenova kod Trstenika kažu da je Stefan Mitrović dolazio nadrogiran da sveti vodicu.

- Nije mogao ni molitvu da očita kako treba klada je dolazio drogiran. Kod mene je bio u januaru za Svetog Stefana i kadio je ulevo umesto udesno. Kada sam ga pitao da li mu je dobro, samo je nešto promumlao. Žalio sam se protojereju Miroslavu Mihajloviću i bez pardona mu rekao: “Nemoj više da mi šalješ ovu budalu!” Ženi je dopustio da izlazi noću i banči po kafanama - ogorčeno kaže jedan meštanin.

Sveštenik Stefan Mitrović školovao se u Nišu, a živi u stanu u Kruševcu.

Ima suprugu i dvoje dece, a bio je zadužen za Hram Svete Trojice u Stragarima pored Velike Drenove, kao i za duhovni život meštana obližnjeg Selišta.

U kući ovog sveštenika kasnije je, prilikom provere stana, pronađena i vagica za merenje narkotika.

Jerej Mitrović je u pritvoru, a policija istražuje da li ovaj slučaj ima veze sa nedavnim hapšenjem požeškog sveštenika Milana Jordovića (41) i bivšeg veroučitelja Zorana Marinkovića (43), koji su uhapšeni sa 27 kilograma skanka u Mrčajevcima kod Čačka.

 • Korisnik: Vili
  22/03/2018 - 21:13
  Vecnaja japamjat.
  • Maja @Vili
   23/03/2018 - 02:07
   Bože me sačuvaj!da mi je ovo neko pričao da će da bude ne bih verovala!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi